Cipele Forclaz 100 Warm Novadry

8157538

QUECHUA

Namjena za: Drže Vaša stopala na toplome i na suhome i pružaju Vam potporu tijekom PJEŠAČENJA na terenima.
Sa svojim polarnim punjenjem, svojom vodonepropusnom i zrakopropusnom opnom, svojim čepovima od 4 mm, Forclaz Snow 200 prati Vas zimi na svim planinskim terenima.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
ToplinaGranična temperatura: -6 °C
VodootporanVodonepropusna i prozračna membrana održava stopala u suhom.
PrianjanjeGumeni potplat s nazubljenim profilom od 4 mm za dobro prianjanje na snijegu.
PrikladnostVisoko gornjište s kukicama i vezicama omogućuje dobro podešavanje.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Mjerenje toplinske izolacije.
Na temelju provedenih ispitivanja na terenu i u laboratoriju s nizom korisnika, izmjerili smo toplinsku izolaciju cipela u mirovanju i tijekom kretanja. Moguće je točno ocijeniti do koje vas temperature cipele štite. Oznake temperature ugode vidljive su na cipelama. Uzimamo u obzir razlike u osjetljivosti između muškaraca i žena.
2
Ispitivanje vodonepropusnosti.
Cipele su ispitane u laboratoriju i pružaju optimalnu vodonepropusnost. Prvo ih uranjamo u vodu pod pritiskom zraka i provjeravamo da na površini nema mjehurića. Zatim su napola uronjene postavljene na mehaničku ruku koja simulira hodanje. Tada provjeravamo ostaje li unutrašnjost potpuno suhom. Laboratorijska ispitivanja dopunjena su ispitivanjima na terenu i ispitivanjima starenja materijala
3
Tri razine vodonepropusnosti.
Pri ispitivanju vodonepropusnosti ispitujemo tri razine, odnosno 2000 fleksija (otprilike 4 km hodanja), 4000 fleksija (otprilike 8 km hodanja) i 8000 fleksija (otprilike 16 km hodanja).
4
Razina vodonepropusnosti.
Ovaj model ispitan je do 4000 fleksija, što je jednako 8 km hodanja.
5
Ispitivanja na terenu.
Cipele su u stvarnim uvjetima korištenja ispitali planinari i voditelj proizvoda. Posebno smo analizirali tehničke elemente kako bismo provjerili proizvod u odnosu na njegove specifikacije i povratne informacije koje smo dobili od kupaca.
6
Ispitivanja u laboratoriju.
Naši inženjeri provode laboratorijska ispitivanja kako bi osigurali zadovoljstvo korisnika. Ispitivanja u laboratoriju provedena su radi potvrde sljedećih elemenata: trganja ušica i remena, lijepljenja, toksikologije, otpornosti na UV zrake, trošenja potplata i materijala gornjišta, ubrzanoga starenja.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Gornjište od : 60.0% Reciklirani poliester, Gornjište od : 40.0% Poliuretan Vanjski potplat od : 60.0% Elastoplastomerni poliuretan, Vanjski potplat od : 40.0% Poliuretan Topla podstava : 82.0% Reciklirani poliester, Topla podstava : 18.0% Poliuretan

Prijedlog skladištenja
spremajte u prozračnoj prostoriji dalje od svjetla i vlage.

Uputstva o održavanju
Perite čistom vodom bez četkanja. Ne ostavljajte da se suši u blizini izvora topline. Redovito vraćajte vodoodbojnost prilagođenim proizvodom.