CIPELE ZA PLANINARENJE PO SNIJEGU SH520 WARM VISOKE DJEČJE CRNE

8157538

QUECHUA

Namjena za:
Ove cipele pružaju dobru potporu kod planinarenja po hladnom vremenu. Vodonepropusno visoko gornjište i čepovi od 4 mm omogućuju sigurno hodanje na svim vrstama snijega.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
ToplinaGranična temperatura: -6 °C
VodootporanVodonepropusna i prozračna membrana održava stopala u suhom.
PrianjanjeGumeni potplat s nazubljenim profilom od 4 mm za dobro prianjanje na snijegu.
PrikladnostVisoko gornjište s kukicama i vezicama omogućuje dobro podešavanje.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Mjerenje toplinske izolacije.
Na temelju provedenih ispitivanja na terenu i u laboratoriju s nizom korisnika, izmjerili smo toplinsku izolaciju cipela u mirovanju i tijekom kretanja. Moguće je točno ocijeniti do koje vas temperature cipele štite. Oznake temperature ugode vidljive su na cipelama. Uzimamo u obzir razlike u osjetljivosti između muškaraca i žena.
2
Ispitivanje vodonepropusnosti.
Cipele su ispitane u laboratoriju i pružaju optimalnu vodonepropusnost. Prvo ih uranjamo u vodu pod pritiskom zraka i provjeravamo da na površini nema mjehurića. Zatim su napola uronjene postavljene na mehaničku ruku koja simulira hodanje. Tada provjeravamo ostaje li unutrašnjost potpuno suhom. Laboratorijska ispitivanja dopunjena su ispitivanjima na terenu i ispitivanjima starenja materijala
3
Tri razine vodonepropusnosti.
Pri ispitivanju vodonepropusnosti ispitujemo tri razine, odnosno 2000 fleksija (otprilike 4 km hodanja), 4000 fleksija (otprilike 8 km hodanja) i 8000 fleksija (otprilike 16 km hodanja).
4
Razina vodonepropusnosti.
Ovaj model ispitan je do 4000 fleksija, što je jednako 8 km hodanja.
5
Ispitivanja na terenu.
Cipele su u stvarnim uvjetima korištenja ispitali planinari i voditelj proizvoda. Posebno smo analizirali tehničke elemente kako bismo provjerili proizvod u odnosu na njegove specifikacije i povratne informacije koje smo dobili od kupaca.
6
Ispitivanja u laboratoriju.
Naši inženjeri provode laboratorijska ispitivanja kako bi osigurali zadovoljstvo korisnika. Ispitivanja u laboratoriju provedena su radi potvrde sljedećih elemenata: trganja ušica i remena, lijepljenja, toksikologije, otpornosti na UV zrake, trošenja potplata i materijala gornjišta, ubrzanoga starenja.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Gornjište od : 60.0% Poliester, Gornjište od : 40.0% Poliuretan Vanjski potplat od : 100.0% Poliuretan Topla podstava : 82.0% Poliester, Topla podstava : 18.0% Poliuretan Podstava od : 82.0% Poliester, Podstava od : 18.0% Poliuretan

Proizvod je testiran
Naš se tim dizajnera nalazi podno Mont Blanca, u Haute-Savoieu (Francuska). Cijelu godinu naši dizajneri osmišljavaju i razvijaju lijepe, jednostavne i kvalitetne proizvode. Zatim ih nemilosrdno ispitujemo na terenu jer smo uvjereni da jedino simulacija pravih situacija kakve ćete i vi doživjeti omogućuje stalan napredak.

Prijedlog skladištenja
Spremajte u prozračnoj prostoriji zaštićeno od svjetla i vlage.
    Pokaži rezultate za