HLAČE S500 ZA GIMNASTIKU ZA DJEČAKE CRNE

8158305

DOMYOS

Namjena za: toplinu prije, tijekom i poslije sata Tjelesnog odgoja ili treninga.
Hlače GMY'Y prodaju se odvojeno! Mekana i vrlo fleksibilna unutrašnjost, vrlo su praktične za sat Tjelesnog odgoja. Vrlo se lako održavaju, otporne su na učestala pranja i vrlo se brzo suše.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
ToplinaTkanina koja pruža zaštitu od hladnoće.Vrlo lako se održava.
RastezljivPrirodno rastezljiv materijal koji se lako navlači.
Propuštanje znojaSintetički materijal koji upija i propušta znoj.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Naše kolekcije odjeće za edukativnu i sportsku gimnastiku za djecu od 5 do 14 godina:
Naš asortiman za djecu osmišljen je prema obrazovnim aktivnostima u školi i teretani. Naša je kolekcija osmišljena za vježbanje blagim do jakim intenzitetom (trampolin, step, trbušne vježbe, preskakanje užeta, rastezanje...). Ove aktivnosti idealne su za održavanje kondicije i zdravlja djeteta i pomoći će mu da razvije vještine skakanja, izvođenja koluta, puzanja, izvođenja stoja, održavanja ravnoteže, itd.
2
Proces osmišljavanja proizvoda Domyos:
Naši timovi rade s jednim ciljem: održavanje savršene ravnoteže između mekoće i prozračnosti za naše mlade sportaše. Vaše dijete može odabrati čitavu odjeću za vježbanje (majicu, majicu bez rukava, tajice, hlače, kratke hlače ili jaknu).
3
Jeste li znali?
Naši se proizvodi redovito testiraju i ažuriraju na temelju povratnih informacija korisnika.
4
Hlače od trenirke GYM'Y !
Hlače trenirke GYM'Y možete kupiti odvojeno. Materijal od 100 % poliestera dopušta lako održavanje i odličnu otpornost na učestala pranja i sušenja. Hlače bez džepova, s vrpcom za zatezanje.
5
Ocjena za usporedbu učinka proizvoda na okoliš
Učinci proizvoda na okoliš izračunavaju se prema ukupnom životnom ciklusu i pomoću različitih pokazatelja. Ukupna ocjena ABCDE uspostavljena je kako bi vam pomogla lako utvrditi proizvode s najboljim učinkom na okoliš usporedbom proizvoda iste vrste (majica, hlača, ruksaka ...). Decathlon je dobrovoljni sudionik ovoga prikazivanja učinka na okoliš. Za više informacija: http://sustainability.decathlon.com/
Karakteristike
Veličinaod 5 do 14 godina

BojeCrna
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ovaj proizvod prošao je testiranja pranja i sušenja kako bi se provjerila njegova postojanost oblika i boje.Navedeni se testovi provode redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete.
    Pokaži rezultate za