SUNČANE NAOČALE ZA PLANINARENJE TEEN 300 DJEČJE KAT. 4 PLAVE

8174559

QUECHUA

Namjena za: aktivnosti na otvorenom po vrlo sunčanom vremenu za djecu od 7 do 9 godina, ovisno o veličini glave djeteta.
Uz dobro pokrivanje zahvaljujući velikim staklima, sunčane naočale TEEN 300 daju izvrsnu zaštitu od sunca sa staklima kategorije 4.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Zaštita od suncaStaklo kat 4 - filtrira 100 % UV zraka: idealno za jako sunce ili velike visine
PokrivenostObujmljuju lice: svjetlo ne prolazi ni s bočnih, ni s donje strane.
StabilnostOblik bočnih strana jamči sigurno nalijeganje sunčanih naočala
ČvrstoćaNaočale izrađene od savitljivih materijala: manji rizik od slamanja.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
STAKLO
Kategorija 4: propušta od 3 % do 8 % svjetla (zaštita po sunčanom vremenu - norma: ISO 12312-1) Filtrira 100 % UV zraka Filtrira plavo svjetlo: filtrira više od 90 % štetnog plavog svjetla koje može donekle uzrokovati umor i gubitak izoštrenosti vida Materijal: polikarbonat otporan na udarce
2
OKVIR
Materijal okvira: TR90 Materijal capica: TR90 Materijal bočnih strana: TR90 Materijal završetka krakova: TR90 Veličina: pristaju licima djece od 7 do 9 godina ovisno o veličini glave djeteta
Karakteristike
Bojaplava
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Okvir : 95.0% Poliamid 12, Okvir : 5.0% Nehrđajući čelik Leća : 100.0% Polikarbonat

Isprobaj
Ove su naočale u skladu s normom ISO 12312-1

Proizvod je testiran
Sve sunčane naočale ispitane su u našim laboratorijima u DECATHLONU i stvarnim uvjetima korištenja za koje su i osmišljene. Timovi dizajnera, stručnjaci za razvoj proizvoda, inženjeri i kreatori jamče da program za koji je proizvod osmišljen i razvijen u potpunosti odgovara njegovoj primjeni na terenu.

Prijedlog skladištenja
Kvaliteta vida Vašeg djeteta ovisi o dobrom održavanju naočala. Futrola za naočale može biti korisna! Spremljene u futroli, naočale će biti zaštićene od ogrebotina, udaraca i nagnječenja.

Uputstva o održavanju
Stakla se čiste odgovarajućim priborom: vlažnim maramicama, krpicom od mikrovlakana ili sprejom za čišćenje naočala (asortiman pribora ORAO). Izbjegavajte papirnate ručnike, krpice sa silikonom i papirnate maramice kojima možete ogrepsti stakla naočala. Također izbjegavajte kućanske proizvode za čišćenje, dezinfekcijska sredstva i aceton koji mogu oštetiti stakla i njihove dodatne slojeve. Ako su stakla poprskana, nikada ih nemojte brisati potpuno suha: prije toga ih isperite čistom vodom.
    Pokaži rezultate za