DJEČJA SJEDALICA SIESTA

8197442

HAMAX

629,00 kn

DJEČJA SJEDALICA SIESTA
Namjena za: sigurnu vožnju na biciklu (od 9 mjeseci do 4-5 godina). Dječja sjedalica s mogućnošću naginjanja za djetetov odmor .
Dječja sjedalica s nekoliko opcija za udobnost.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Anatomski oblikovanNamijenjena za djecu od 9 mjeseci do 4 ili 5 godina i težine do 22 kg.
KompatibilnostNamijenjena za cijevi od 28 do 40 mm s mehanizmom za pričvršćivanje na okvir.
Jednostavan za korištenjeNaginje se za 20º, podesivi oslonci za noge, prostor za kacigu...
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Dodatna oprema
Remen s tri točke i sigurnosnim kopčanjem - Opremljena podesivim osloncima za noge - Oblik naslona Vašemu djetetu omogućuje uspravno držanje i neometano nošenje kacige. Pametno osmišljen uređaj za podešavanje omogućuje naginjanje sjedala do 20°.
2
Savjeti za upotrebu
Prije dugačkih vožnji ili prije početka sezone provjerite jesu li vijci zategnuti. SIESTA Hamax jednostavna je za postavljanje na bicikl. Novi se sustav pričvršćivanja na 4 točke postavlja pomoću šesterokutnoga ključa br. 5 (dostupan među višenamjenskim alatima) i osigurava držanje i stabilnost. Sustav je za pričvršćivanje uključen. Opremljena je pokazateljem koji omogućuje provjeru ispravno postavljene sjedalice.
3
Tehnička ispitivanja
Certificirana europskom normom o sigurnosti CE 14344.
Karakteristike
DimenzijeD 74 x š 30 x V 29 cm.

Težina4,7 kg.

BojeTamnosiva/crvena.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Isprobaj
Homologacija CE14344

Prijedlog skladištenja
Izbjegavajte izlaganje dječje sjedalice ekstremnim temperaturama. Izlaganje suncu ili uvjetima koji uzrokuju zamrzavanje - ovi uvjeti ubrzavaju starenje plastičnih materijala

Uputstva o održavanju
Dječja se sjedalica može redovito čistiti spužvom i sapunicom. Nikada ne koristite svenamjenske deterdžente koji bi mogli biti preagresivni. Većina se spužava može skinuti i ručno očistiti pomoću običnog praška za pranje rublja.

    Drugi Decathlon korisnici su također kupili

    Pokaži rezultate za