Fluorescentni lovački prsluk 100

8197934

SOLOGNAC

Namjena za: Za sva vrste lova u kojima je potrebna dobra vidljivost i sloboda pokreta.
Maskirni/fluorescentni lovački prsluk, vrlo dobra vidljivost, norma OZO. Široki otvori za ruke i podešavanje zatvaranja jamče maksimalnu slobodnu pokreta.

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
VidljivostOZO: osobna zaštitna oprema (pogledati upute).
Jednostavan za korištenjeVrlo jednostavno podešavanje.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Savjet za upotrebu
Proizvod se mora nositi preko sve ostale odjeće i ne smije se prekrivati predmetima kao što su parka, pončo ili ruksak. U slučaju da nema prirodnog svjetla ne može se jamčiti zaštita.
2
Ograničenje za upotrebu
Ovaj je proizvod dio osobne zaštitne opreme za neprofesionalnu upotrebu. Nošenje ovih proizvoda ne oslobađa nositelja nepoštivanja važećih sigurnosnih pravila tijekom lova i/ili na lovnom području. (pogledati upute)
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 100.0% Poliester Sloj : 100.0% Poliuretan

Prijedlog skladištenja
Čuvati na čistom, suhom mjestu udaljenom od izvora topline. Pretjerano izlaganje dnevnom svjetlu može znatno oslabiti fluorescentna svojstva: čuvati zaštićeno od svjetla.

Uputstva o održavanju
Preporučuje se provjeriti ispravnost proizvoda prije svake upotrebe. Proizvod s nepopravljivim oštećenjima (mrljama ili rupama) više ne pruža dovoljnu sigurnost. Predlažemo vam da ga zamijenite.

    Drugi Decathlon korisnici su također kupili

    Pokaži rezultate za