Ženske crne hlače od organskog pamuka za tjelovježbu, jogu, pilates

8201172

DOMYOS

Namjena za: za tjelovježbu, jogu i pilates
Fleksibilne i mekane hlače od organski proizvedenog pamuka. Visoki pojas, okreće se, drži trbušni pojas i prilagođava se svim oblicima tijela.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Eko-dizajnPamuk iz organskog uzgoja, bez GMO-a, bez pesticida i kemijskih gnojiva
Sloboda kretanja8% elastina za više fleksibilnosti.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Zašto se baviti jogom?
Joga koja vuče korijene iz stare Indije disciplina je koja omogućuje povezivanje tijela i duha.Redovitim vježbanjem joge osjećamo se bolje u tijelu i u glavi.Tijelo postaje gipko, snažno i tonirano.Imamo više samopouzdanja, smireniji smo i bez stresa.
2
Pamuk je proizveden u organskom uzgoju
Organski proizveden pamuk uzgojen je bez upotrebe kemijskih sredstava.Metode biološkog uzgoja kreirane su specifično radi smanjenja utjecaja na okoliš.Čuva bioraznolikost, plodnost tla i smanjuje rizik zagađenja podzemnih voda.Naposljetku, potrošnja vode smanjena je za 60% u odnosu na konvencionalni pamuk.
3
Zašto odabrati organski pamuk?
Disati, opustiti se, osloboditi se stresa... joga je sinonim za zadovoljstvo.Osobe koje vježbaju jogu senzibilne su kada se radi o tjelesnim ograničenjima, poštovanju prema drugima i okolišu: to je razlog zašto nudimo organski proizveden pamuk (stvoren kako bi se smanjio utjecaj na okoliš)
4
Koncept Domyos proizvoda za jogu
Dok vježbate u teretani ili vježbate jogu udobnost je jako bitna, zato je cijeli asortiman tekstila Domyos dizajniran kako bi oslobodio Vaše pokrete. Naši su proizvodi izrađeni tako da se možete usredotočiti na vaše položaje i disanje. Testirani su tijekom korištenja, a mi ih redovito unaprjeđujemo zahvaljujući mnogim povratnim informacijama od kupaca.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 92.0% Pamuk, Glavna tkanina : 8.0% Elastin

Proizvod je testiran
Ovaj proizvod prošao je testiranja pranja i sušenja kako bi se provjerila postojanost oblika i boje. Navedeni se testovi provode redovito u vanjskom laboratoriju i potvrđuju primjenu naših standarda kvalitete.

Uputstva o održavanju
Izabrali smo pamuk iz organskog uzgoja radi smanjenja utjecaja na okoliš i jer brinemo o ekosustavu oko pamuka. Međutim, način održavanja Vaše odjeće utječe na okoliš. Kada perete vašu odjeću, izbjegavajte pretpranje. Također, ako perete na 30° umjesto na 40°, možete uštediti i do 37% električne energije! Prilikom odabira deterdženta, savjetujemo vam da uzmete deterdžent za koji je potvrđeno da najmanje utječe na okoliš.
    Pokaži rezultate za