Ženske crne kratke hlače od organskog pamuka za tjelovježbu, jogu, pilates

8201173

DOMYOS

Namjena za: tjelovježba, joga i pilates
Udobne i mekane kratke hlače od organski proizvedenog pamuka. Visoka pasica koja se okreće drži trbušni pojas i prilagođava se svakom obliku tijela, čak i trudnicama.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Eko-dizajnPamuk iz organskog uzgoja, bez GMO-a, bez pesticida i kemijskih gnojiva
Sloboda kretanja8% elastina za više fleksibilnosti.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Pamuk je proizveden u organskom uzgoju
Organski proizveden pamuk uzgojen je bez upotrebe kemijskih sredstava. Metode biološkog uzgoja kreirane su specifično radi smanjenja utjecaja na okoliš. Čuva bioraznolikost, plodnost tla i smanjuje rizik od zagađenja podzemnih voda. Naposljetku, potrošnja vode smanjena je za 60% u odnosu na konvencionalni pamuk.
2
Zašto se baviti jogom?
Joga koja vuče korijene iz stare Indije disciplina je koja omogućuje povezivanje tijela i duha. Redovitim vježbanjem joge osjećamo se bolje u tijelu i u glavi. Tijelo postaje gipko, snažno i tonirano. Imamo više samopouzdanja, smireniji smo i bez stresa.
3
Koncept proizvoda za jogu Domyos
Dok vježbate u teretani ili vježbate jogu udobnost je jako bitna te je stoga cijeli asortiman tekstila Domyos dizajniran kako bi oslobodio Vaše pokrete. Naši su proizvodi izrađeni tako da se možete usredotočiti na svoje položaje i disanje. Modeli su testirani za vrijeme uporabe te ih redovito unaprjeđujemo zahvaljujući brojnim povratnim informacijama naših klijenata.
4
Zašto odabrati organski pamuk?
Disati, opustiti se, osloboditi se stresa... joga je sinonim za zadovoljstvo. Osobe koje vježbaju jogu senzibilne su kada se radi o tjelesnim ograničenjima, poštovanju prema drugima i okolišu: zbog toga koristimo organski proizveden pamuk (stvoren kako bi se smanjio utjecaj na okoliš)
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 92.0% Pamuk, Glavna tkanina : 8.0% Elastin

Proizvod je testiran
Ovaj pamučni proizvod podvrgnut je testiranjima pranja i sušenja kako bi se provjerila postojanost oblika i boje. Navedeni se testovi provode redovito u vanjskom laboratoriju i potvrđuju primjenu naših standarda kvalitete. (Organski proizvedeni proizvodi imaju posebice zahtjevnu sljedivost)

Uputstva o održavanju
Hlače se peru u perilici na maksimalno 40°C. Sušenje na niskoj temperaturi. Ne glača se. Izabrali smo pamuk iz organskog uzgoja radi smanjenja utjecaja na okoliš i jer brinemo o ekosustavu oko pamuka. Međutim, način na koji održavate vašu odjeću ima utjecaj na okoliš. Kada perete vašu odjeću, izbjegavajte pretpranje. Također, ako perete na 30° umjesto na 40° možete uštedjeti do 37% energije!
    Pokaži rezultate za