MAJICA DUGIH RUKAVA GYM & PILATES 120 REGULAR MUŠKA CRNA

8201228

DOMYOS

Namjena za:
Jednostavnost i udobnost zahvaljujući ravnom kroju i pamučnom materijalu. Ova majica dugih rukava održava toplinu i omogućuje slobodno kretanje tijekom istezanja.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
MekoćaMaterijal od 100 %-tnog pamuka osigurava udobnost i mekoću.
RastezljivPrirodno rastezljiva tkanina zahvaljujući načinu tkanja.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Kako proizvodimo pravi proizvod po odgovarajućoj cijeni
U Decathlonu osmišljavamo, proizvodimo i prodajemo svoje proizvode diljem svijeta! To nam omogućava kontrolu svih faza nastajanja naših proizvoda, od nacrta do proizvodnje, pakiranja, prijevoza i oglašavanja. Naš je cilj jednostavan: ponuditi visokokvalitetne proizvode za aktivnosti vježbanja i pilatesa po povoljnoj cijeni kako bi bili dostupni svima.
2
Koncept proizvoda Gentle Gym & Pilates:
Linija odjeće osmišljena je za redovite aktivnosti istezanja (lagano vježbanje, istezanje, učvršćivanje, jačanje mišića, pilates) slabog ili jakog intenziteta - savršena za održavanje kondicije, linije i zdravlja. Dizajneri rade na tome da vam pruže idealnu ravnotežu između udobnosti i prozračnosti. Naši se proizvodi redovito testiraju i ažuriraju na temelju povratnih informacija korisnika.
3
Koje su prednosti majice Gentle Gym & Pilates
Lako održavanje i trajnost. Savršeno otporno na često pranje u perilici rublja, materijal ostaje besprijekoran, a boje ne blijede. Materijal se vrlo brzo suši i nije potrebno glačanje. Vaš najbolji saveznik u sportskim aktivnostima!
4
Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš
Učinci proizvoda na okoliš izračunavaju se prema ukupnom životnom ciklusu i pomoću različitih pokazatelja.Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice, hlače, ruksaci). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš. Mrežna stranica: sustainability.decathlon.com Video s uputama: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
Karakteristike
Veličineod S do 4XL

Bojebijeloj, crnoj, plavoj i siv

Težina170 g/m²
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 100.0% Pamuk

Proizvod je testiran
Ovaj proizvod prošao je testiranja pranja i sušenja kako bi se provjerila njegova postojanost oblika i boje.Navedeni se testovi provode redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete. Naši inženjeri ispituju proizvode s uzorkom korisnika u stvarnim uvjetima korištenja. To omogućuje dizajnerskom timu i voditelju proizvoda osmišljavanje i razvijanje proizvoda koji odgovaraju vašim potrebama.
    Pokaži rezultate za