DVODIJELNI KUPAĆI KOSTIM ZA DJEVOJČICE BALI RUŽIČASTI

8201528

OLAIAN

Namjena za: mlade početnice koje se zabavljaju u surfanju na pjeni. Prikladno za veslanje na dasci i ronjenje na dah.
Ovaj dvodijelni dječji kupaći kostim ima tanke naramenice i klasične gaćice tako da je stabilan na valovima.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
POČETNICI U SURFANJU
Vaša kćer počinje surfati u vrlo malim valovima. Ostaje tamo gdje može stajati i gdje je pod nadzorom. Želi se zabaviti na valovima i uživati u novim iskustvima. Dok uči surfati padat će na valovima male snage. Dizajnirali smo kupaće kostime prikladne za upoznavanje sa surfanjem i prilagođene obliku tijela mladih surferica kako bi sigurno pristajali u malim valovima.
2
OBLIK TIJELA
Dizajnirali smo ovaj dvodijelni kupaći kostim Bali kako bi mlade surferice mogle uživati u upoznavanju za surfanjem. Gornji dio s tankim naramenicama ostaje na mjestu na valovima. Kupaći kostim se lako sprema zahvaljujući ušivenom džepu, pa ga male surferice mogu ponijeti bilo gdje.
3
VELIČINE DJEČJIH KUPAĆIH KOSTIMA
Evo poveznice između starosne dobi i visine na našim etiketama: 4 godine: od 98 do 104 cm 5 godina: od 105 do 114 cm 6 godina: od 115 do 124 cm 8 godina: od 125 do 132 cm 10 godina: od 133 do 142 cm 12 godina: od 143 do 150 cm 14 godina: od 151 do 160 cm 16 godina: od 161 do 169 cm
4
Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima
Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastan koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.
5
ISPITIVANJA POSTOJANOSTI NA VALOVIMA
Osmišljavamo kupaće kostime koji su postojani na valovima. Za ispitivanje koristimo uzorak od barem dvanaest surferica različite građe koje slijede protokol ispitivanja u bazenu našeg sjedišta u Hendayeu. Taj protokol reproducira stvarne situacije surfanja. Ako ispitivanje prođe uspješno, slijedi surfanje u moru kako bi se kupaći kostimi ispitali u stvarnim uvjetima korištenja.
6
ŽELITE ZAMIJENITI KUPAĆI KOSTIM?
Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj trgovini? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.
7
OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA ZA SURFANJE
OLAIAN je nova Decathlonova marka za surfanje i bodyboarding, a nalazi se u mjestu Hendaye, u jugozapadnoj Francuskoj. Nalazimo se na moru, tako da isti dan kad smo ga dizajnirali možemo ispitati kupaći kostim u moru kako bismo provjerili je li postojan na valovima.
8
ŠTO JE MARKA OLAIAN?
Proizvodi za surfanje Tribord sad su postali proizvodi OLAIAN, novi Decathlonov brand posvećen surfanju, bodyboardingu i skimboardingu. Oznake na svim proizvodima za surfanje bit će postupno zamijenjene. Zbog toga možete imati različit logo na svome proizvodu od onoga prikazanog na izložbenom proizvodu.
9
Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš
Učinak proizvoda na okoliš procjenjuje se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci itd.). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš. Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 80.0% Poliamid, Glavna tkanina : 20.0% Elastin Glavna podstava : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
„Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podlijegao raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta tijekom korištenja kojemu je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja‟
    Pokaži rezultate za