DVODIJELNI KUPAĆI KOSTIM ZA DJEVOJČICE BALI RUŽIČASTI

8201528

OLAIAN

Namjena za: mlade početnice koje se zabavljaju u surfanju na pjeni. Prikladno za veslanje na dasci i ronjenje na dah.
Ovaj dvodijelni dječji kupaći kostim ima tanke naramenice i klasične gaćice tako da je stabilan na valovima.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Nepomično na valovimaDizajn je prilagođen za stabilnost u najmanjim valovima (pjena)
Brzina sušenjaSastav na bazi polimera omogućuje brzo sušenje.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
POČETNICA STE U SURFANJU
Početnik ste u surfanju i ne surfate više od nekoliko puta godišnje, na ljetovanju ili odlasku na surfanje. Ostajete tamo gdje možete stajati, u malim valovima ili pjeni. Vježbate zbog zadovoljstva koje vam donosi boravak u vodi. Tijekom vježbanja često padate, ali padate u valovima male snage. Osmislili smo široku liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i povremenom bavljenju surfanjem.
2
OBLIK TIJELA
Dvodijelni kupaći kostim Bali osmišljen je da omogući mladim surfericama zabavu dok otkrivaju valove. Gornji dio s tankim naramenicama ostaje na mjestu na valovima. Kostim se jednostavno sprema zahvaljujući umetnutoj vrećici, tako da ga mlada surferica može uvijek nositi sa sobom.
3
VELIČINE DJEČJIH KUPAĆIH KOSTIMA
Evo poveznice između starosne dobi i visine na našim etiketama: 4 godine: od 98 do 104 cm 5 godina: od 105 do 114 cm 6 godina: od 115 do 124 cm 8 godina: od 125 do 132 cm 10 godina: od 133 do 142 cm 12 godina: od 143 do 150 cm 14 godina: od 151 do 160 cm 16 godina: od 161 do 169 cm
4
ODREĐIVANJE VELIČINE SUHOG I MOKROG KUPAĆEG KOSTIMA
Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Savjetujemo vam da odaberete odgovarajuću veličinu. Stoga preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz vaše tijelo u kabini, morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastan koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.
5
OSTAJE STABILAN U VALOVIMA: TEST
Osmišljavamo kupaće kostime koji ostaju stabilni u valovima. U ispitivanju je sudjelovalo najmanje 12 surferica različitih oblika tijela, koje su slijedile protokol u bazenu u našim uredima u Hendayeu. Cilj protokola jest reproducirati osjećaj koji iskuse surferi dok ih valovi valjaju. Ako su rezultati zadovoljavajući, ispitujemo proizvode u moru u stvarnim uvjetima.
6
ŽELITE ZAMIJENITI SVOJ KUPAĆI KOSTIM?
Veličina ili stil vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj prodavaonici? Nema problema, samo pazite da ne skinete etiketu s proizvoda u slučaju zamjene.
7
OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA PROIZVODA ZA SURFANJE
Smješten u Hendayeu, u jugozapadnoj Francuskoj, OLAIAN je Decathlonova nova marka proizvoda za surfanje i bodyboarding. U našim uredima na obali osmišljavamo kupaći kostim i istog ga dana ispitamo u moru da vidimo je li stabilan na valovima.
8
ŠTO JE OLAIAN?
Proizvodi za surfanje Tribord sad su postali proizvodi OLAIAN, novi Decathlonov brand posvećen surfanju, bodyboardingu i skimboardingu.Oznake na svim proizvodima za surfanje se postepeno zamjenjuju.Stoga vaš proizvod može imati logo drukčiji od onog na slici uz proizvod.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 80.0% Poliamid, Glavna tkanina : 20.0% Elastin Glavna podstava : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
„Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podlijegao raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta tijekom korištenja kojemu je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja‟

Uputstva o održavanju
Isperite čistom vodom nakon svakoga nošenja.
    Pokaži rezultate za