FITNESS ROLE FIT 3 ŽENSKE CRNE/FUKSIJA

8216988

OXELO

Namjena za: početnike koji se žele rolati na kratkim udaljenostima po asfaltu.
Role koje objedinjuju udobnost cipela i kvalitetu rolanja za siguran početak vožnje na rolama.
Vodič za veličine

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
UdobnostPolumekana konstrukcija i debeli jezik.
Kvaliteta klizenjaKotači 76 mm, ležajevi ABEC 3 za sigurno uživanje u početku rolanja.
PrikladnostVezice, mikrometrična kopča i remen na ristu.
Jamstvo2 godine osim potrošnih dijelova (pločica za kočnicu, kotači i ležajevi).
Tehnički podaci

1
Trebate li birati između kvalitete rolanja i manevriranja?
Zahvaljujući dizajnu rola Decathlon FIT 3, ne! Kompozitni okvir, kotači od 76 mm i ležajevi ABEC 3 za rolanje prilagođeno početnicima. Monoblok okvir vrlo dobro ublažava vibracije. Ojačan je stakloplastikom za bolju čvrstoću, a njegova duljina je praktična za manevriranje te ujedno jamči stabilnost. Meki kotači 78A pružaju bolje prianjanje i ublažavaju vibracije.
2
Kako role ostaju udobne i stabilne?
Čizma je izrađena od mrežaste tkanine koja je lagana, prozračna i udobna. Dodatak od pjene na stražnjem dijelu uloška, u visini gležnja, te jezik za veću udobnost. "Cuff" (dio čizme koji dolazi uz nogu) je krut kako bi pružao potporu stopalu i gležnju. Trostruki sustav vezanja (vezice, čičak traka i kopča) udobno drži stopalo u čizmi.
3
Koliko teže ove role Oxelo FIT 3?
2,2 kg par u veličini 39.
4
Kako možete održavati/popraviti svoje role?
Zamjena dijelova ili popravak rola zahvaljujući rezervnim dijelovima dostupnima na odjelu, putem interneta ili u servisu vaše trgovine Decathlon. Dijelovi koje možete zamijeniti su kotači 76 mm, ležajevi ABEC 5 ili ABEC 7. Pločica za kočnicu je prilagodljiva za desno ili lijevo stopalo.
5
Kako možete produljiti vijek trajanja svojih rola?
Radi produljenja vijeka trajanja svojih rola, nakon rolanja u vodi, prašini ili pijesku skinite kotače, osušite i odmastite ležajeve suhom krpom. Preporučujemo da redovito mijenjate raspored kotača kako bi se ravnomjernije trošili.
6
Koja je najveća dopuštena težina za korisnike ovih rola Oxelo?
Ove role su u skladu s normom EN 13843 razred A (norma za role za odrasle). Primjenjuje se za role namijenjene za osobu težine 20 do 100 kg. Normom su utvrđeni sigurnosni zahtjevi i tehnički uvjeti koji se odnose na metode ispitivanja, označavanje i podatke koje je proizvođač dužan navesti kako bi se smanjile opasnosti od ozljeda.
7
Kako možete produljiti vijek trajanja kotača?
Normalno je da mijenjate raspored kotača jer se ne troše ravnomjerno. Razlog? Često rolamo naginjući stopala prema unutra kad se odguravamo i okrećemo. Ako želite spriječiti istrošenost, promijenite raspored kotača! Ovo je najbolje izvoditi u parovima.
Karakteristike
Vrsta rolafitness role

Razinapočetnici
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Role - Cipela : 80.0% Polipropilen, Role - Cipela : 20.0% Poliuretan Kotači za role : 100.0% Poliuretan Gornji dio - Glavna tkanina : 100.0% Poliester Role - Cuff : 100.0% Polipropilen Lager : 100.0% Čelik Kočnica : 50.0% Sintetička guma, Kočnica : 50.0% Poliamid 6.6 Kopče : 50.0% Poliuretan, Kopče : 50.0% Poliamid 6.6

Prijedlog skladištenja
Savjetujemo da svoje role spremate na suho mjesto umjerene temperature. Nakon upotrebe nemojte ih sušiti blizu izvora topline ili blizu vatre.

Uputstva o održavanju
Nakon rolanja po vodi skinite kotače, osušite i odmastite ležajeve. Sve to kako biste izbjegli zapinjanje ležajeva. Bez oklijevanja zamijenite kočnicu kad dostigne granicu istrošenosti. Preporučujemo da redovito mijenjate raspored kotača kako bi se ravnomjernije trošili (pogledajte priložene upute). Za bolje rolanje možete zamijeniti ležajeve ležajevima ABEC 5 ili 7. Naše savjete o održavanju možete pronaći na YouTube kanalu Oxelo.
    Pokaži rezultate za