CIPELE ZA PLANINARENJE ARPENAZ 50 MID MUŠKE.

8244102

QUECHUA

Namjena za: poludnevno planinarenje, po suhom vremenu, na nezahtjevnim terenima. Za povremenu upotrebu
Gumeni potplat produljuje im vijek trajanja i poboljšava prianjanje. Uz srednje visoko gornjište planinarit ćete s povjerenjem.
Vodič za veličine

Zalihe u trgovinama

  • TrgovinaKoličina

Vidi sve trgovine

Prednosti
PrianjanjePotplat od gume s čepovima od 4 mm.
AmortizacijaSustav amortizacije CS na peti: izdržljiv i učinkovit.
PrikladnostSrednje visoko gornjište s kukicom na gornjemu dijelu: dobra potpora stopala.
Lakoća420 g u veličini 42.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Ispitivanje na terenu
Udobnost svih naših cipela pri obuvanju i korištenju ispituju reprezentativni korisnici kojima su proizvodi namijenjeni, u uvjetima jednakima onima s kojima ćete se susresti tijekom korištenja. U sklopu naših „Zadataka ispitivanja‟ voditelj proizvoda surađuje naročito s osobama koje nisu povezane s QUECHUOM, radi ispitivanja, razvoja i potvrde proizvoda .
2
Ispitivanje u laboratoriju
Ispitivanja u laboratoriju provedena su radi potvrde sljedećih elemenata: trganja ušica i remena, lijepljenja, toksikologije, otpornosti na UV zrake, trošenja potplata i materijala gornjišta, ubrzanoga starenja.
3
Koju veličinu odabrati?
Za planinarenje se preporučaju cipele jedan broj veće od onih koje obično nosite kako bi stopalima bilo udobno i kako vam prsti ne bi udarali u prednji dio cipele. Savjet : nokti trebaju biti kratki, a prije spuštanja provjerite da su cipele dobro vezane i da stopalo ne klizi prema prednjem dijelu.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
- gornjište od 50 % recikliranog poliestera - gumeni potplat - umetak na peti od EVA pjene.

Proizvod je testiran
Udobnost svih naših cipela pri obuvanju i korištenju ispituju reprezentativni korisnici kojima su proizvodi namijenjeni, u uvjetima jednakima onima s kojima ćete se susresti tijekom korištenja. U sklopu naših „Zadataka ispitivanja‟ voditelj proizvoda surađuje naročito s osobama koje nisu povezane s QUECHUOM, radi ispitivanja, razvoja i potvrde proizvoda.

Prijedlog skladištenja
Spremajte u prozračnoj prostoriji zaštićeno od svjetla i vlage.

Uputstva o održavanju
Perite vodom i sapunom te mekanom četkicom. Ne perite u perilici. Ostavite da se osuše na zraku. Ne sušite u sušilici. Ne sušite u blizini izvora topline.