KOMPLET PLOČA I KOŠ ZA KOŠARKU MINI B DELUXE ZA DJECU I ODRASLE

8294983

TARMAK

Namjena za:
Ovaj mini koš za košarku jednostavno se pričvršćuje pomoću dviju kukica. Savršeno za sobu. Prozirna ploča i čelični obruč.Igrajte bilo gdje u kući!
Vodič za veličine

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju. Proizvod je moguće naručiti. Za informacije o narudžbi obratite se našem osoblju na email: webshop.hrvatska@decathlon.com ili nazovite broj telefona: +385 1 5566 965

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Jednostavno sastavljanje / rastavljanjeVrlo se lako pričvršćuje na vrata pomoću dviju kukica.
Kvaliteta odskokaProzirna polikarbonatna ploča dobro se učvršćuje.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Zašto je komplet za košarku Mini B Deluxe iz Tarmaka tako dobar za igranje u zatvorenom?
Set Tarmak Mini B je namijenjen za igranje u zatvorenom. Možete koristiti dvije kukice za pričvršćivanje na vrata. Dva panela od pjene sa stražnje strane štite vrata od vibracija. Metalan obruč je čvrst, a prozirna ploča ista je poput onih u dvorani. Savršen je za igranje u bilo kojoj prostoriji u kući! Preporučujemo da uz ovaj obruč koristite loptu veličine 1.
2
Koje su dimenzije i težina kompleta Mini B Deluxe Tarmak?
Ploča s kukicama (cm): 38 x 28,5 x 7,5 Težina (kg): 1.1
3
Koju loptu odabrati?
Veličina lopte ovisi o uzrastu i spolu igrača. Mala djeca: veličina od 1 do 3. Djevojčice i dječaci mlađi od 10 godina: veličina 5. Djevojčice od 10 godina nadalje/žene i dječaci od 10 do 12 godina: veličina 6. Dječaci iznad 12 godina/muškarci:veličina 7. Ako želite vrlo trajnu loptu, preporučujemo loptu s gumenom oblogom. Ako želite loptu koju ćete osjećati, odaberite onu s kožnatom ili sintetičkom oblogom. Za set Mini B set preporučujemo loptu veličine 1.
4
Jeste li znali da se svi proizvodi TARMAK testiraju u laboratoriju i na terenu?
Naš tim radi u sportskim centrima R&D smještenima na sjeveru Francuske. Njihov je cilj učiniti košarkašima igru što udobnijom. Svi naši proizvodi izrađeni su od materijala provjerene kvalitete (amortizacija, potpora, otpornost). Svaki model tjednima su u stvarnim situacijama ispitivali košarkaši. Ova redovita ispitivanja u kombinaciji s komentarima kupaca pomažu nam da stalno usavršavamo proizvode.
5
Tko osmišljava proizvode za košarku Tarmak?
Tarmak je tim košarkaša entuzijasta koji razvijaju proizvode za košarku. Čitav je asortiman osmišljen tako da ispunjuje potrebe i očekivanja košarkaša, bez obzira na spol i dob, te bez obzira na to igraju li povremeno ili redovito. Naš cilj: uživajte u igri bez obzira na to trenirate li ili igrate na utakmicama.
6
Potražite savjete za trening i odabir odgovarajuće opreme!
Tarmak je namijenjen svima koji igraju košarku, od početnika do redovitih igrača. Potražite savjete o igranju, odabiru odgovarajuće opreme i zabavi s prijateljima na našoj mrežnoj stranici.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Daska : 100.0% Polikarbonat Kotač : 100.0% Čelik

    Drugi Decathlon korisnici su također kupili

    Pokaži rezultate za