Cipele za planinarenje Arpenaz 50 dječje plave na vezanje

8300366

QUECHUA

Namjena za: poludnevno pješačenje na ravnici, po suhom vremenu, na nezahtjevnim terenima. Za povremenu upotrebu.
Najpovoljnija tehnička kvaliteta, čvrste i lagane. Gumeni potplat za produljeni životni vijek.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe u trgovinama

  • TrgovinaKoličina

Vidi sve trgovine

Prednosti
ČvrstoćaZone fleksije i spajanja su pojačane.
DržanjeGumeni prianjajući potplat, otporniji od materijala od termoplastične gume.
AmortizacijaEkskluzivni sustav amortizacije na peti. Zajamčena udobnost i dugotrajnost
Lakoća228 g u veličini 36
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Savjeti pri kupnji
Neka vaše dijete isproba obje cipele, stojeći, s čarapama koje nosi za planinarenje. Isprobajte više modela, više veličina prema potrebi. Provjeravajte dvije točke udobnosti: položaj pete i prednjega dijela stopala pri spuštanju. Izbjegavajte točke pritiska pri isprobavanju. Ne ustručavajte se hodanja po trgovini. Neka dijete postupno nosi cipele tijekom prvog planinarenja radi prilagodbe dječjim stopalima.
2
Koju veličinu odabrati
Za planinarenje odaberite cipele za jedan broj veće od uobičajene veličine kako bi se zajamčila optimalna udobnost pri spuštanju te spriječilo udaranje nožnih prstiju o vrh cipele. Savjet: nokti trebaju biti kratki, a prije spuštanja provjerite da su cipele dobro vezane i da stopalo ne klizi prema prednjem dijelu.
3
Ispitivanja na terenu
Udobnost svih naših cipela pri obuvanju i korištenju ispituju reprezentativni korisnici kojima su proizvodi namijenjeni, u uvjetima jednakim onima s kojima ćete se susresti tijekom korištenja. U sklopu naših „Zadataka ispitivanja‟ voditelji proizvoda naročito surađuju s osobama koje nisu povezane s QUECHUOM radi ispitivanja, razvoja i potvrde proizvoda.
4
Ispitivanja u laboratoriju
U laboratoriju su provedena i ostala ispitivanja radi potvrde sljedećih elemenata: trganja ušica i remena, lijepljenja, toksikologije, otpornosti na UV zrake, trošenja potplata i materijala gornjišta, ubrzanoga starenja.
Karakteristike
Veličineod 33 do 38

Dostupne ina čičak od 25 do 32

Boje228 g u veličini 36
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Gornjište od : 50.0% Poliester, Gornjište od : 50.0% Poliuretan Vanjski potplat od : 100.0% Sintetička guma Podstava od : 60.0% Poliester, Podstava od : 40.0% Etilen vinil acetat

Prijedlog skladištenja
Spremajte na suho mjesto zaklonjeno od UV zraka.

Uputstva o održavanju
Izbjegavajte strojno pranje. Uronite sandale nekoliko minuta u vodu sa sapunom te ih lagano četkajte. Ne sušite strojno.