CIPELE ZA PLANINARENJE CROSSROCK DJEČJE CRNE/ŽUTE

8303370

QUECHUA

Namjena za: jednodnevno planinarenje, po suhom vremenu, na nezahtjevnim terenima. Za redovitu upotrebu.
Cipele otporne na sve uvjete. Savršene za izlet u planine po suhom vremenu.
Vodič za veličine

Zalihe u trgovinama

  • TrgovinaKoličina

Vidi sve trgovine

Prednosti
DržanjePotplat od prianjajuće gume, pojačan na mjestima trošenja.
ČvrstoćaZahvaljujući vrlo pokrivajućem potplatu i pojačanom gornjištu.
AmortizacijaIntegrirana amort. zahvaljujući međupotplatu od EVA pjene na cijeloj dužini.
Lakoća245 g u veličini 36
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Savjeti pri kupnji
Neka vaše dijete isproba obje cipele, stojeći, s čarapama koje nosi za planinarenje. Isprobajte više modela, više veličina prema potrebi. Provjeravajte dvije točke udobnosti: položaj pete i prednjega dijela stopala pri spuštanju. Izbjegavajte točke pritiska pri isprobavanju. Ne ustručavajte se hodanja po trgovini. Neka dijete postupno nosi cipele tijekom prvog planinarenja radi prilagodbe dječjim stopalima.
2
Koju veličinu odabrati?
Za planinarenje odaberite jedan broj veće cipele od vaše uobičajene veličine kako bi se zajamčila optimalna udobnost pri spuštanju te spriječilo udaranje nožnih prstiju o vrh cipele. Savjet: nokti trebaju biti kratki, a prije spuštanja provjerite da su cipele dobro vezane i da stopalo ne klizi prema prednjem dijelu.
3
Ispitivanja na terenu
Udobnost svih naših cipela pri obuvanju i korištenju ispituju reprezentativni korisnici kojima su proizvodi namijenjeni, u uvjetima jednakima onima s kojima ćete se susresti tijekom korištenja. U sklopu naših „Zadataka ispitivanja‟ voditelji proizvoda naročito surađuju s osobama koje nisu povezane s QUECHUOM radi ispitivanja, razvoja i potvrde proizvoda.
4
Ispitivanja u laboratoriju
U laboratoriju su provedena i ostala ispitivanja radi potvrde sljedećih elemenata: trganja ušica i remena, lijepljenja, toksikologije, otpornosti na UV zrake, habanja potplata i materijala gornjišta, ubrzanoga starenja.
Karakteristike
Boje245 g u veličini 36

Inačica vezanjeod 33 do 39

na čičak trakeod 28 do 32
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Gornjište od mrežaste tkanine. Srednji potplat od EVA pjene, vanjski potplat od gume. Unutrašnjost gornjišta od tkanine.

Prijedlog skladištenja
Spremajte na suho mjesto zaklonjeno od UV zraka.

Uputstva o održavanju
Mogu se prati u stroju na 30°C. Uklonite vezice prije pranja. Nemojte centrifugirati. Ne sušite strojno. Sušite na sobnoj temperaturi.