Ženske crne kupaće kratke hlače REVA

8332009

TRIBORD

Namjena za: Za žene koje se rekreativno bave vodenim sportovima
Ženske kupaće kratke hlače koje potpuno pokrivaju stražnjicu i gornji dio bedara. Elastičan i udoban struk te okomiti rezovi koji ističu obline. Idealne za sve aktivnosti vodi.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
StabilnostDizajn je prilagođen za stabilnost u valovima većima od jednog metra
StabilnostKratke hlače koje nude veliku stabilnost u vodenim sportovima
PokrivenostStražnjica, gornji dio bedara i donji dio trbuha dobro su pokriveni.
Brzina sušenjaSastav od polimera omogućuje brzo sušenje
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Intenzivno bavljenje surfanjem
Intenzivno se bavite surfanjem, to je vaš omiljen sport. Tijekom surfanja veslate do line-upa, izvodeći duck dive na shortboardu ili turtle roll na longboardu. Surfate na valovima većima od jednog metra. Vaš kupaći kostim treba ostati na mjestu kod svakog pokreta bez obzira na snagu vala. Osmislili smo liniju kupaćih kostima prilagođenih obliku tijela i intenzivnom bavljenju surfanjem.
2
Oblik tijela
Za one koje žele potpuno pokriti svoju stražnjicu, bokove i trbuh te osjećati veliku udobnost u svojoj sportskoj aktivnosti, Tribord je osmislio kratke hlače REVA. Od mikrovlakna, bit će vam saveznik u vodi, neovisno o sportu kojim se bavite, njihov im oblik pruža veliku stabilnost, tako da ih je nemoguće izgubiti u vodi! Cijeli niz okomitih rezova vizualno izdužuje siluetu i daje lijep oblik straga. Prilagođen svim oblicima tijela.
3
Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima
Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, obvezatni smo namjestiti svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Stoga savjetujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz tijelo: morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastan koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.
4
Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš
Učinci odjevnog predmeta na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci, ...). Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš. Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/
Karakteristike
VrstaDvodijelni kupaći kostim - Donji dio

OblikKratke hlače

KolekcijaOsnovni proizvodi
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 80.0% Poliamid, Glavna tkanina : 20.0% Elastin Podstava : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podlijegao raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.

Uputstva o održavanju
Operite svoj kupaći kostim nakon kupnje. Zatim ga isperite čistom vodom nakon svakoga korištenja. Želite li strojno prati svoj kupaći kostim, koristite program na 30°C s vrlo malo sredstva za pranje rublja te bez omekšivača.