KRATKE KUPAĆE HLAČE REVA ZA SURFANJE ŽENSKE CRNE

8332009

OLAIAN

Namjena za: intenzivno surfanje i bodyboarding u valovima iznad 1 metar. Prikladno za veslanje na dasci.
Ženske kupaće kratke hlače potpuno pokrivaju stražnjicu i gornji dio bedara. Udoban rastezljiv pojas s okomitim šavovima. Idealne za surfanje i ostale vodene sportove.
Vodič za veličine

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Nepomično na valovimaDizajn je prilagođen za stabilnost u valovima većima od jednog metra
Učinak na okolišOZNAKA D - Usporedba: donji dio ženskog kupaćeg kostima - tehnički podaci
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
ISKUSNI STE U SURFANJU
Intenzivno se bavite surfanjem, to je vaš omiljeni sport. Tijekom surfanja veslate do line-upa, izvodeći duck dive na shortboardu ili turtle roll na longboardu. Surfate na valovima visine iznad jednog metra. Vaš kupaći kostim treba ostati na mjestu kod svakog pokreta bez obzira na snagu vala. Osmislili smo liniju kupaćih kostima prilagođenih vašem obliku tijela i intenzivnom bavljenju surfanjem.
2
Oblik tijela
Osmislili smo ove kratke hlače Reva posebno za žene koje žele potpuno pokriti stražnjicu, bedra i donji dio trbuha kako bi se osjećale udobno tijekom bavljenja vodenim sportovima. Ove kratke hlače od mikrovlakana idealne su za sve vodene sportoveOblik jamči dobru stabilnost. Nećete ih izgubiti među valovima! Oblik tijela je uži zahvaljujući okomitim šavovima koji oblikuju stražnjicu. Namijenjeno svim oblicima tijela.
3
OSTAJE NA MJESTU TIJEKOM SURFANJA NA VALOVIMA: TEST
Dizajniramo kupaće kostime koji jamče potporu na valovima. Pri ispitivanju je sudjelovalo najmanje 12 surferica različitih oblika tijela koje su testirale proizvod u bazenu u našim uredima u Hendayeu. Cilj je reproducirati iskustva tijekom surfanja na valovima. Ako je test zadovoljavajući, proizvod ispitujemo na moru u stvarnim uvjetima.
4
Određivanje veličine suhog i mokrog kupaćeg kostima
Kako bismo jamčili besprijekornu udobnost u vodi, prilagodili smo svoje modele na suhome jer se kupaći kostimi rastežu u vodi. Savjetujemo vam da odaberete odgovarajuću veličinu. Stoga, preporučujemo da odaberete odgovarajuću veličinu. Kupaći kostim mora dobro pristajati uz tijelo: morate imati osjećaj da vam jamči potporu. Elastin koji sadrže određeni materijali korišteni pri izradi naših kupaćih kostima omekša i rasteže se u vodi.
5
Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš
Učinci proizvoda na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci...). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš. Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/
6
ŽELITE ZAMIJENITI SVOJ KUPAĆI KOSTIM?
Veličina ili stil kostima vam ne odgovaraju? Želite ga zamijeniti u Decathlonovoj trgovini? Nema problema, samo ne dirajte etiketu na proizvodu u slučaju da ga želite zamijeniti.
7
OLAIAN, DECATHLONOVA MARKA PROIZVODA ZA SURFANJE
Smješten u Hendayeu, u jugozapadnoj Francuskoj, OLAIAN je Decathlonova nova marka proizvoda za surfanje i bodyboarding. U našim uredima na obali u istom danu možemo dizajnirati kupaći kostim i odmah ga testirati u moru kako bismo provjerili stabilnost u valovima.
8
ŠTO JE MARKA OLAIAN?
Proizvodi za surfanje Tribord sad su postali proizvodi OLAIAN, novi Decathlonov brand posvećen surfanju, bodyboardingu i skimboardingu. Oznake na svim proizvodima za surfanje bit će postupno zamijenjene. Stoga vaš proizvod može imati logo drukčiji od onog na slici uz proizvod.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 80.0% Poliamid, Glavna tkanina : 20.0% Elastin Podstava : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ovaj je proizvod ispitan tijekom korištenja u Hendayeu te je podvrgnut raznim ispitivanjima u laboratoriju kako bi se zajamčila kvaliteta pri korištenju za koje je namijenjen: ispitivanja elastičnosti i stabilnosti tkanine, postojanosti boja pri trenju, pranju, u kontaktu s morskom vodom, s kloriranom vodom i pri izlaganju suncu te ispitivanja stanja proizvoda nakon nekoliko pranja.

Uputstva o održavanju
Operite svoj kupaći kostim nakon kupnje. Zatim ga isperite čistom vodom nakon svakoga korištenja. Želite li strojno prati svoj kupaći kostim, koristite program na 30 °C s vrlo malo sredstva za pranje rublja te bez omekšivača.