VREĆA ZA SPAVANJE ARPENAZ 10°

8352089

QUECHUA

Namjena za: za udobno spavanje na temperaturama oko 10°C na kampiranju.
10 °C. Vrlo udobna zahvaljujući mekoći PAMUKA. Velika dužina: 2 m.Pretvara se u poplun.5-godišnje jamstvo!

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
ToplinaTemperatura ugode 10 °C / Granična temperatura 5 °C
Udobnost spavanjaDimenzije 200 x 80 cm / Integralni patent zatvarač 2 klizača / 100 % PAMUK
Jednostavno prenošenjeTežina 2150 g / Obujam 21,2 l / Navlaka za prenošenje
KompatibilnostZa 2 osobe: spojite s istom vrećom za spavanje
Jednostavno održavanjeJednostavno se pere u perilici, slijedite savjete o održavanju
Učinak na okolišOZNAKA B - Usporedba: vreća za spavanje - tehnički detalji
Jamstvo5 Godine
Tehnički podaci

1
Oznaka temperature:
Specificiramo na svim svojim vrećama za spavanje „komforne temperature‟ ispitane u neovisnome laboratoriju (AITEX) u skladu s europskom normom EN 13537 od 11. 4. 2002.Temperatura ugode donja je granica udobnosti pri kojoj se korisnik, u opuštenu položaju, nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za standardnu ženu i pri normalnim uvjetima korištenja). ODABERITE SVOJU VREĆU ZA SPAVANJE U SKLADU S NJOM
2
Što je granica temperature ugode?
Oznaka temperature ugode:granična temperatura pri kojoj se korisnik vreće za spavanje globalno nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za prosječnog muškarca i u normalnim uvjetima korištenja).
3
Evo što je potrebno znati o temperaturi:
Vreća za spavanje ne proizvodi toplinu već čuva toplinu koju je proizvelo tijelo. Ako ste umorni, ohlađeni i ulazite u ledenu i vlažnu vreću za spavanje, bit će vam vjerojatno hladno, neovisno o kvalitetama vreće! Te temperature ovise o otpornosti pojedine osobe na hladnoću (korpulentnost, umor…), njene opreme (izolirajuća prostirka…), odjeće (bez odjeće, u donjem rublju…) i klimatskih uvjeta (vlage, vjetra…).
4
Savjeti prije uporabe vreće:
Odjenite se jednostavno (dovoljan je 1 sloj odjeće). Ugrijte ruke, noge i glavu: kape, rukavice, čarape, ulošci za grijanje, trljanje itd. Bočica vode može služiti kao termofor (ako nema rizika od slučajnoga otvaranja!). Stežite mišiće (70 % energije se pretvara u toplinu), ali bez pokreta koji bi prouzročili hlađenje. Da izbjegnete prečesto pranje vreće za spavanje, savjetujemo upotrebu plahte (ref.: 8382711).
5
Sastav
Vanjska i unutarnja tkanina: 100 % pamuk. Punjenje: 100 % poliesterska vata 260 g/m².
6
Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš
Učinci proizvoda na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice, hlače, ruksaci...). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš. Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/
Karakteristike
Dostupna vel.jedna

Dimenzije (cm)200 x 80

Dostupna iu 2 boje

Težina2150 g

PreklopljenaØ 26 x 40 cm / 21,2 l

Temp. okoline10 °C i više
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Punjenje : 100.0% Poliester Glavna tkanina : 100.0% Pamuk Torba za prtljagu : 70.0% Poliester, Torba za prtljagu : 30.0% Pamuk

Proizvod je testiran
Ova vreća za spavanje ima petogodišnje jamstvo od dana kupnje otisnutoga na računu.Proizvod pod jamstvom bit će besplatno popravljen ili zamijenjen. Jamstvo pokriva nedostatke vreće osim onih koji su posljedica trošenja i onih koji su posljedica neispravnog korištenja. Ovo posebno petogodišnje jamstvo valjano je samo uz predočenje proizvoda i računa.

Prijedlog skladištenja
Jednostavno spremite Vašu vreću za spavanje tako da je obuhvatite elastikom. Za održavanje svojstva napuhavanja, koje pruža izolaciju, rastvorite ga i pohranite na suho mjesto.

    Drugi Decathlon korisnici su također kupili

    Show results for