CIPELE ARPENAZ 50 SIVE/PLAVE

8354269

QUECHUA

Od

94,99 kn

CIPELE ARPENAZ 50 SIVE/PLAVE
Namjena za: poludnevno planinarenje, po suhom vremenu, na nezahtjevnim terenima. Za povremenu upotrebu.
Izaberite cipele namijenjene za planinarenje u prirodi! Zahvaljujući gumenom potplatu imaju dulji vijek trajanja.
Vodič za veličine

Zalihe u trgovinama

  • TrgovinaKoličina

Vidi sve trgovine

Prednosti
PrianjanjePotplat Crosscontact za optimalno prianjanje na prirodnim terenima.
AmortizacijaUložak od EVA pjene na peti za bolju amortizaciju na asfaltiranim stazama.
LakoćaSamo 322 g za cipelu veličine 43!
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Potplat Crosscontact
Dizajn potplata rezultat je dugotrajnih istraživanja posebnog sastava gume u našim laboratorijima kako bismo vam ponudili najbolji omjer prianjanja i držanja cipele na podlozi.Dizajn potplata Arpenaz 50 pruža bolje prianjanje nego držanje na podlozi. Kačenje: kako ne bi klizala po mekom terenu (ljepljivom ili suhom). Prianjanje: kako ne bi klizala po tvrdom terenu (vlažnom ili suhom).
2
Savjeti pri kupnji
Isprobajte obje cipele, stojeći, s čarapama koje nosite tijekom pješačenja. Isprobajte više modela, više veličina prema potrebi. Provjeravajte dvije točke udobnosti: položaj pete i prednjega dijela stopala pri spuštanju. Izbjegavajte točke pritiska pri isprobavanju. Ne ustručavajte se hodati po trgovini. Postupno koristite svoje cipele radi prilagodbe vašim stopalima.
3
Koju veličinu odabrati?
Za planinarenje odaberite cipele jedan broj veće od vaše uobičajene veličine radi optimalne udobnosti pri spuštanju te sprječavanje udaranja nožnih prstiju o vrh cipele. Savjet : nokti trebaju biti kratki, a prije spuštanja provjerite da su cipele dobro vezane i da stopalo ne klizi prema prednjem dijelu.
4
Ispitivanja na terenu
Udobnost svih naših cipela pri obuvanju i korištenju ispituju korisnici koji su reprezentativni onima za koje su proizvodi osmišljeni, u uvjetima jednakima onima u kojima se možete naći tijekom korištenja. U sklopu naših posebnih ispitivanja voditelji proizvoda surađuju s vanjskim suradnicima radi ispitivanja, razvoja i potvrde kvalitete proizvoda.
5
Ispitivanje u laboratoriju
Druga su ispitivanja u laboratoriju također provedena radi potvrde sljedećih elemenata: trganje ušica i remena, lijepljenje, toksikologija, otpornost na UV zrake, habanje potplata i materijala gornjišta, ubrzano starenje.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Gornjište od : 50.0% Poliester, Gornjište od : 50.0% Poliuretan Vanjski potplat od : 100.0% Termoplastična guma Podstava od : 90.0% Poliester, Podstava od : 10.0% Etilen vinil acetat

Proizvod je testiran
Udobnost svih naših cipela pri obuvanju i korištenju ispituju reprezentativni korisnici kojima su proizvodi namijenjeni, u uvjetima jednakima onima s kojima ćete se susresti tijekom korištenja. U sklopu naših posebnih ispitivanja voditelji proizvoda surađuju s vanjskim suradnicima u Quechua, radi ispitivanja, razvoja i potvrde kvalitete proizvoda.

Prijedlog skladištenja
Spremajte na suho mjesto zaklonjeno od UV zraka.

Uputstva o održavanju
Ne perite strojno.Perite vodom i sapunom te četkom. Ne sušiti u sušilici.Ne sušiti u blizini izvora topline.