TRIKO DUGIH RUKAVA ZA GIMNASTIKU, ŽENSKI, TIRKIZNI SA ŠLJOKICAMA

8380603

DOMYOS

Namjena za: treniranje umjetničke i ritmičke gimnastike ili za natjecanje.
Od 6 godina nadalje (ref 8380611) Triko upija znoj i brzo se suši za optimalnu udobnost. Jednostavna njega i udobnost, osigurava potpunu slobodu pokreta.

Zalihe u trgovinama

  • TrgovinaKoličina

Vidi sve trgovine

Prednosti
RastezljivOsiguravaju potpunu slobodu pokreta.
Propuštanje znojaOsigurava dobru prozračnost tijekom vježbanja. Brzo sušenje.
Jednostavno održavanjePerivo na 30 °C. Prati preokrenuto.Zabranjen omekšiv. i sušenje u sušilici.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Kako odabrati odjeću za gimnastiku
Na treningu je neophodno imati potpunu slobodu svih pokreta! Zbog toga svi naši trikoi, kratke hlače, kratke tajice i tajice, posebno osmišljeni za gimnastiku, sadrže velik udio elastana. Budući da trening može biti intenzivan, u cjelokupnu liniju odlučili smo uvesti tkaninu koja odvodi znoj i omogućuje ostajanje u suhome dulje vrijeme.
2
Kako održavati odjeću za gimnastiku?
Kako smatramo da imate pametnijeg posla od pranja na ruke, sva je naša odjeća za gimnastiku periva u perilici rublja. Ipak, potrebno je poduzeti nekoliko mjera opreza radi očuvanja šljokica: preokrenuti odjevni predmet, prati na temperaturi od 30 °C i odabrati umjerenu brzinu centrifuge. Upotreba omekšivača i sušilice može oštetiti šljokice.
Karakteristike
Veličine6 do 12 godina / XXS do S

Bojecrna/tirkizna/ružičasta.

Dostupno ibez rukava.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 85.0% Poliester, Glavna tkanina : 15.0% Elastin Našivak : 80.0% Poliamid, Našivak : 20.0% Elastin Glavna podstava : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ovaj proizvod podvrgnut je testiranjima pranja i sušenja kako bi se provjerila postojanost njegova oblika i boje. Navedeni testovi provode se redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete.