ŠILTERICA ZA PLANINARENJE HIKE 100 ZA DJEVOJČICE

8383134

QUECHUA

Namjena za: zaštitu od sunca tijekom planinarenja.
Osnovna šilterica za planinarenje! Prozračna, lagana i čvrsta. Čvrsta zahvaljujući materijalu ripstop, prilagođava se svim glavama!

Ovaj proizvod više nije na stanju.

Zalihe u trgovinama

  • TrgovinaKoličina

Vidi sve trgovine

Prednosti
Zaštita od suncaZaustavlja 97 % UVA i UVB zraka (UPF>40+).
Brzina sušenjaOstaje suha cijelog dana zahvaljujući materijalu od poliamida.
Anatomski oblikovanPodešavanje pomoću čičak trake straga za prilagodbu svim veličinama glave.
ČvrstoćaMaterijal ripstop. Jamstvo 2 godine.
Jamstvo2 Godine
Tehnički podaci

1
Izdržljivost materijala
Ispitivanje otpornosti na trošenje: na primjer, testovima provedenim u laboratoriju provjeravamo da se na flisu ne stvaraju mucice. Ispitivanje postojanosti boja: postojanost boja temeljito se provjerava kako ne bi došlo do puštanja boje u kontaktu sa slinom. Ispitivanje starenja materijala: Učestala pranja ne smiju izmijeniti svojstva tkanine, njezino ponašanje, debljinu i izgled.
2
Težina
Jedinstvena veličina, prilagodljiva zahvaljujući traci za zatezanje na stražnjem dijelu glave.
3
Zaštita od sunca
Materijal pruža najbolju moguću zaštitu od sunca: dugi rukavi, hlače i šeširi sa širokim obodom. Pozor, za zaštitu nije dovoljno nositi samo majicu: debljina tkanine, gustoća pletiva, pa čak i boja mogu utjecati na količinu UV zraka koje prolaze kroz odjeću. Oznaka UPF 40+/ 50+ vam jamči poštivanje europske norme. Oznaka UPF 40+ znači da se zaustavlja 97,5 % zraka, 50+ da se zaustavlja više od 98 % zraka.
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Glavna tkanina : 100.0% Poliamid

Isprobaj
Naši timovi mladih ispitivača podno Mont Blanca i naš laboratorij za Istraživanje i razvoj, zadužen za odabir najboljih materijala.

Proizvod je testiran
Naš se tim dizajnera nalazi podno Mont Blanca, u Haute-Savoieu (Francuska). Cijelu godinu naši dizajneri osmišljavaju i razvijaju lijepe, jednostavne i kvalitetne proizvode. Zatim ih nemilosrdno ispitujemo na terenu jer smo uvjereni da jedino simulacija pravih situacija kakve ćete i vi doživjeti omogućuje stalan napredak.

Prijedlog skladištenja
Spremajte na čisto i suho mjesto.

Uputstva o održavanju
Perite strojno na najviše 30°C. Strogo poštujte najveći kapacitet punjenja jer u suprotnome postoji rizik od oštećenja tkanine i ubrzanog starenja. Omekšivač: nema preporuke protiv njegova korištenja. Ne upotrebljavajte klor niti izbjeljivač. Sušite samo na zraku. Ne glačati.Ne čistiti u kemijskoj čistionici.

Ocjene