VREĆA ZA SPAVANJE ZA KAMPIRANJE ARPENAZ 15°C PLAVA

8384907

QUECHUA

Namjena za: udobno spavanje na temperaturama oko 15°C na kampiranju
15°C. Naša namjera je? ponuditi vam vreću za spavanje koja se za više udobnosti može pretvoriti u poplun širine 80 cm. Petogodišnje jamstvo!

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
Optimalna temperaturaTemperatura ugode 15 °C / Granična temperatura 10 °C
Udobnost spavanjaDimenzije 190 x 80 cm. Patentni zatvarač cijelom duljinom
Jednostavno prenošenjeTežina 1300 g / Obujam 14,5 l / Navlaka za prenošenje
KompatibilnostZa 2 osobe: spojite s istom vrećom za spavanje
Jednostavno održavanjeJednostavno se pere u perilici, slijedite upute o održavanju
Jamstvo5 Godine
Tehnički podaci

1
Oznaka temperature:
Specificiramo na svim svojim vrećama za spavanje „komforne temperature‟ ispitane u neovisnome laboratoriju (AITEX) u skladu s europskom normom EN 13537 od 11.04.2002. Temperatura ugode donja je granica udobnosti pri kojoj se korisnik, u opuštenu položaju, nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za prosječnu ženu i pri normalnim uvjetima korištenja). ODABERITE SVOJU VREĆU ZA SPAVANJE U SKLADU S NJOM
2
Što je oznaka granice temperature ugode?
Oznaka granične temperature: granična temperatura pri kojoj se korisnik vreće za spavanje globalno nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za prosječnog muškarca i u normalnim uvjetima korištenja).
3
Evo što je potrebno znati o temperaturi:
Vreća za spavanje ne proizvodi toplinu već čuva toplinu koju je proizvelo tijelo. Ako ste umorni, ohlađeni i ulazite u ledenu i vlažnu vreću za spavanje, bit će vam vjerojatno hladno, neovisno o kvalitetama vreće! Te temperature ovise o otpornosti pojedine osobe na hladnoću (korpulentnost, umor…), njene opreme (izolirajuća prostirka…), odjeće (bez odjeće, u donjem rublju…) i klimatskih uvjeta (vlage, vjetra…).
4
Savjeti prije upotrebe vreće:
Odjenite se jednostavno (dovoljan je 1 sloj odjeće). Ugrijte ruke, noge i glavu: kape, rukavice, čarape, ulošci za grijanje, trljanje itd. Bočica vode može služiti kao termofor (ako nema rizika od slučajnoga otvaranja!). Stežite mišiće (70 % energije se pretvara u toplinu), ali bez pokreta koji bi prouzročili hlađenje. Da izbjegnete prečesto pranje vreće za spavanje, savjetujemo upotrebu plahte (ref.: 8382711).
5
Sastav
Vanjska i unutarnja tkanina: 100 % poliester. Punjenje: 100 % poliesterska vata 220 g/m².
6
Oznaka za usporedbu učinka proizvoda na okoliš
Učinci proizvoda na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice, hlače, ruksaci...). Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš. Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/
Karakteristike
Dostupna veličina.jedna veličina

Dimenzije (cm)190 x 80

Dostupno4 boje

Težina1300 g

Veličina sklopljenoØ 21 x 42 cm / 14,5 l

Temperatura okoline.15 °C i iznad
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Punjenje : 100.0% Poliester Unutarnja tkanina : 100.0% Poliester Vanjska tkanina : 100.0% Poliester Torba za prtljagu : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ova vreća ima petogodišnje jamstvo od dana kupnje otisnutog na računu. Proizvod pod jamstvom bit će besplatno popravljen ili zamijenjen. Jamstvo pokriva nedostatke vreće osim onih koji su posljedica trošenja i onih koji su posljedica neispravnog korištenja. Ovo posebno petogodišnje jamstvo valjano je samo uz predočenje proizvoda i računa.

Prijedlog skladištenja
Jednostavno spremite vašu vreću za spavanje tako da je stavite u navlaku. Kako biste očuvali svojstvo napuhivanja koje jamči toplinski učinak, izvucite ju iz navlake i spremite na suhu mjestu.
    Pokaži rezultate za