VREĆA ZA SPAVANJE ZA KAMPIRANJE ARPENAZ 15° PLAVA

8384907

QUECHUA

Namjena za: udobno spavanje na temperaturama oko 15 °C na kampiranju.
15 °C. Širina 80 cm pruža veliku udobnost. Pretvara se u poplun.Jamstvo od pet godina!

Zalihe
     u trgovinama

Vidi sve trgovine

Prednosti
ToplinaKomforna temperatura 15 °C / Granična temperatura 10 °C
Udobnost spavanjaDimenzije 190 x 80 cm / Integralni patent zatvarač
Jednostavno prenošenjeTežina 1300 g / Obujam 14,5 l / Navlaka za prenošenje
KompatibilnostSpaja se u dvostruku vreću: spojite dvije iste vreće za spavanje
Jednostavno održavanjeJednostavno se pere u perilici, slijedite savjete o održavanju
Jamstvo5 Godine
Tehnički podaci

1
Uporabna temperatura:
Specificiramo na svim svojim vrećama za spavanje „komforne temperature‟ ispitane u neovisnome laboratoriju (AITEX) u skladu s europskom normom EN 13537 od 11. 4. 2002 .Komforna temperatura‟ donja je granica udobnosti pri kojoj se korisnik, u opuštenu položaju, nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za standardnu ženu i pri normalnim uvjetima korištenja). ODABERITE SVOJU VREĆU ZA SPAVANJE U SKLADU S NJOM
2
Što je granica temperature ugode?
Granična temperatura ugode: granična temperatura pri kojoj se korisnik vreće za spavanje globalno nalazi u toplinskoj ravnoteži tako da mu nije ni hladno ni toplo (određena za prosječnog muškarca i u normalnim uvjetima korištenja).
3
Evo što je potrebno znati o temperaturi:
Vreća za spavanje ne proizvodi toplinu već čuva toplinu koju je proizvelo tijelo. Ako ste umorni, ohlađeni i ulazite u ledenu i vlažnu vreću za spavanje, bit će vam vjerojatno hladno, neovisno o kvalitetama vreće! Ove temperature stoga ovise o otpornosti na hladnoću korisnika (težina, umor...), o njegovoj opremi (madrac za izolaciju od tla...), o njegovu odijevanju (gol, donje rublje...) i o klimatskim uvjetima (vlaga, vjetar...).
4
Mali trikovi za zagrijavanje prije nego uđete u vreću za spavanje:
Odjenite se jednostavno (dovoljan je jedan sloj odjeće). Ugrijte ruke, noge i glavu: kape, rukavice, čarape, ulošci za grijanje, trljanje itd. Bočica vode može služiti kao termofor (ako nema rizika od slučajnoga otvaranja!) Zategnite svoje mišiće (70 % potrošene energije pretvara se u toplinu), no bez pokreta koji proizvode hladni zrak.Da ne biste prečesto prali vreću, savjetujemo spavanje na plahtama (ref.: 8382711).
5
Sastav
Unutarnja i vanjska tkanina: 100 % poliester. Punjenje: 100 % poliesterska vata 220 g/m².
6
Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš
Učinci proizvoda na okoliš procjenjuju se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi Vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš u usporedbi s proizvodima iste vrste (majice kratkih rukava, hlače, ruksaci, ...) Decathlon sudjeluje dobrovoljno u ovome koraku prikazivanja učinka na okoliš. Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/
Karakteristike
Dostupne veličjedna

Dimenzije (cm)190 x 80

Dostupnou 4 boje

Težina1300 g

PreklopljenaØ 21 x 42 mc / 14,5 l

Temp. okoline15 °C i više
Informacije / Koncept / Tehnologija
Sastav
Punjenje : 100.0% Poliester Unutarnja tkanina : 100.0% Poliester Vanjska tkanina : 100.0% Poliester Torba za prtljagu : 100.0% Poliester

Proizvod je testiran
Ova vreća za spavanje ima petogodišnje jamstvo od dana kupnje otisnutoga na računu.Proizvod pokriven jamstvom bit će besplatno popravljen ili zamijenjen. Jamstvo pokriva nedostatke vašeg madraca osim onih koje su posljedice normalna trošenja i onih koje su posljedice neispravna korištenja. Ovo posebno petogodišnje jamstvo odobrava se samo uz predočenje proizvoda i računa.

Prijedlog skladištenja
Jednostavno spremite vašu vreću za spavanje tako da je obuhvatite elastikom. Kako biste očuvali svojstvo napuhivanja koje jamči topl. učinak, izvucite ju iz navlake i spremite na suhu mjestu.

Uputstva o održavanju
Pri pranju nemojte miješati svoju vreću s drugim odjevnim predmetima ili s osjetljivim bojama, stavite trećinu mjere praška za pranje rublja, podesite svoju perilicu na program za sintetiku, na 30 °C. Pri sušenju objesite vreću na suho i prozračno mjesto, bez izlaganja suncu ili blizu izvora topline, ili je strojno sušite na niskoj temperaturi. Savjet: korištenje plahte unutar vreće omogućuje rjeđa pranja te na taj način održavanje toplinskog učinka.
    Show results for