WEIDER
8359318
Veganski protein 750 g čokolada
32,99 € (248,56 kn)
20,99 € (158,15 kn)
Najniža cijena u 30 dana prije popusta bila je 32,99 €
Unit price
27,99 €/Kg
s PDV-om
Dostupnost po trgovinama
Dostupnost po trgovinama
Za održavanje mišićne mase pomoću biljnog proteina.
PREDNOSTI PROIZVODA
Izgradnja i održavanje mišića
Protein graška (Pisane C9) i protein riže s organskim žitaricama.Prirodno
Bez laktoze, glutena, kolesterola, sa stevijomTEHNIČKE INFORMACIJE
Upute za upotrebu
Zahvaljujući izvrsnom profilu aminokiselina, veganski protein može se konzumirati prije ili nakon fizičke aktivnosti radi izgradnje mišića i oporavka mišića. Može se upotrebljavati prije spavanja i između obroka. Promiješajte 30 g praha (1 žlica) u 300 ml vode. Spremite na hladno i suho mjesto.
Uz fizičku aktivnost, održavajte uravnoteženu prehranu i zdrav način života.
Uz fizičku aktivnost, održavajte uravnoteženu prehranu i zdrav način života.
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne vrijednosti: Na 100 g | Na dozu od 30 g
Energija: 399 kcal | 120 kcal
Energija: 1680 kJ | 504 kJ
Masti: 8,7 g | 2,6 g
Od toga zasićene mase kiseline: 2,5 g | 0,75 g
Ugljikohidrati: 6,0 g | 1,8 g
od čega šećeri: 0,0 g | 0,0 g
Proteini: 71 g | 21,0 g
Sol: 4,1 g | 1,2 g
Energija: 399 kcal | 120 kcal
Energija: 1680 kJ | 504 kJ
Masti: 8,7 g | 2,6 g
Od toga zasićene mase kiseline: 2,5 g | 0,75 g
Ugljikohidrati: 6,0 g | 1,8 g
od čega šećeri: 0,0 g | 0,0 g
Proteini: 71 g | 21,0 g
Sol: 4,1 g | 1,2 g
Za koga je namijenjen veganski protein?
Namijenjeno osobama kojima su potrebni dodatni proteini i koji brinu o svom zdravlju kao što su sportaši, stariji ljudi i ljudi s velikim fizičkim naporima. Veganski protein idealan je za osobe koje žele jesti biljne proteine koji su čisti, sigurni i prirodno bez laktoze, bez glutena i bez kolesterola.
Prednosti veganskog proteina Weider
Zahvaljujući izvrsnom sastavu aminokiselina, protein graha najbolji je veganski protein jer pruža sličnu nutritivnu vrijednost kao i protein sirutke. Glavni protein u Vegan proteinu je protein graha (Pisane C9), koji je obogaćen proteinom riže. Kombinacijom proteina iz mahunarki i žitarica stvaramo protein visoke biološke vrijednosti koji je lako probavljiv.