Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8396682
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DJEČJE PANCERICE

Pancerice 500 dječje crne

WEDZE
5/5
5/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Budući pobjednik? Naš tim, roditelji malih skijaša, osmislio je ove pancerice kako bi pomogli djeci da napreduju. Udobne su i precizne Model budućih pobjednika. Dizajnirane za napredne skijaše koji traže pancerice koje su udobne i pružaju dobru izolaciju.

Prednosti proizvoda

Podesivost 4 kopče, 6 položaja na gornjem dijelu i 4 položaja na donjem.
Jednostavno korištenje Jezičak olakšava obuvanje unutarnje cipele.
Krutost Flex 50 omogućuje dobar prijenos i brzo napredovanje.

Tehničke informacije

Riječ voditelja proizvoda

Pancerica s 4 kopče osigurava dobru razinu preciznosti i prijenosa koji omogućuju napredovanje djeteta na sljedeću razinu. Za napredovanje su ponekad važnije dobre pancerice od skija, jer se skijama upravlja kroz pancerice. Njihov prirodni nagib pomaže djetetu da pronađe pravi pritisak na jezik radi preciznijeg upravljanja skijama.

Sustav otvaranja/zatvaranja

Sa svoje 4 kopče, ove pancerice za djecu su istovremeno i precizne i jednostavne za podešavanje. 4 položaja na donjem dijelu i 6 položaja na gornjem.

Okoliš

Naše su unutarnje cipele proizvedene od plastičnih materijala bez ftalata.

Što je flex?

Kako biste dobili informacije o krutosti pancerice, marke su za svaki komad obuće uvele indeks flexa. Ova brojka određuje krutost pancerice: što je vrijednost veća, to je pancerica kruća. Smatra se da je flex od 50 idealan za napredovanje djece.

Kako isprobati pancericu?

Jednom kad je stopalo u pancerici, kopče je potrebno učvrstiti do srednje podesivosti. Ako dijete može još stezati, to znači da im veličina pancerica ne odgovara. Jednom kada su pancerice zakopčane treba savinuti noge tri puta oslanjajući se snažno na potkoljenice kako bi peta sjela u pancericu .Stojeći uspravno treba biti u mogućnosti dotaknuti vrh školjke. Kod fleksije, stopalo se povlači i taj vrh više neće osjećati.

Savjet za obuvanje pancerica.

Za lakše obuvanje povucite jezik prema van (ne neposredno pred sobom) tako da otvorite oblogu što je više moguće i bez problema gurnete stopalo u pancericu.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Gornjište od
100% Polipropilen
Podstava od
100% Poliester
Vanjski potplat od
100% Termoplastični poliuretan
Topla podstava
100% Poliester
Savjeti o zalihama Spremajte na suho mjesto. Na kraju sezone: navoštite skije, ali zahtijevajte da se vosak ne ostruže sa skija kako bi bile spremljene u optimalnim uvjetima.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima