Referentni broj : 8518037
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
OBUĆA ZA BABY GYM

Papuče za vježbanje 550 Babylight za malu djecu tamnoplave

DOMYOS
4.6/5
4.6/5

Boja : Petrolej plava / CRNA / Koraljnoružičasta

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Inovativne papuče koje je odobrio fizioterapeut. Savršene za prve dječje korake. Inovacija koju je odobrio fizioterapeut!Osjećaj bose noge pomaže djeci u razvijanju ravnoteže, motoričkih vještina i koordinacije.

Prednosti proizvoda

Pomaže psihomotoričkom razvoju Bolje prianjanje pomaže u ravnoteži i pokretu.
Pomaže razvoju samostalnosti Oznake za lijevo i desno stopalo, čičak trake i široki otvor
Prozračnost Materijal omogućava slobodno cirkuliranje zraka za dodatnu udobnost.
Fleksibilnost Vrlo fleksibilan potplat prati pokrete stopala.
Prianjanje Protuklizni potplat i ojačani prsti i peta za bolje trenje

Tehničke informacije

Papuče Domyos Baby Light odobrio je fizioterapeut:

Promatranja ponašanja djece u dobi od 10 mjeseci do 4 godine koja su sudjelovala u Baby Gymu u obući i bez obuće pokazala su da papuče Domyos pružaju prednosti u razvoju motoričkih vještina u odnosu na bosonogo vježbanje. Pružaju bolje trenje za bolju ravnotežu i koordinaciju, kao i bolju zaštitu stopala.

Dobrobit fizičke aktivnosti u ranoj dobi:

Redovna fizička aktivnost od rane dobi djelotvorna je za fizički i mentalni razvoj vašeg djeteta. Rano učenje zdravih navika može pomoći u sprječavanju zdravstvenih problema kasnije u životu. Grupna fizička aktivnost važna je za socijalnu interakciju i osobni razvoj vašeg djeteta.

Fizičke i mentalne dobrobiti:

Koje su fizičke dobrobiti?
- razvijanje osnovnih fizičkih sposobnosti (psihomotorički razvoj)
- poticanje zdravog rasta
- borba protiv pretilosti

Koje su mentalne dobrobiti?
- pomoć u stjecanju samopouzdanja
- poticanje društvene integracije
- podrška za osobni razvoj

Savjeti za upotrebu:

Papučice Domyos nose se u zatvorenom prostoru po relativno mekanoj podlozi. Samo ih navucite bez čarapa za optimalan kontakt s tlom. Živci na dnu stopala osjetit će tlo i pomoći djeci u pronalaženju ravnoteže.

O dječjim stopalima:

Hodanje bez obuće najbolje je za djecu kako bi prepoznala osjetilne podražaje. Živci ispod stopala omogućuju raspodjelu težine i bolju ravnotežu. Papuče Domyos su široke i fleksibilne, omogućuju dječjim stopalima da rastu i slobodno jačaju, štiteći ih od hladnih i opasnih površina. Sva dječja obuća osmišljena je posebno za dječja stopala.

Sport:

Što je Baby Gym?
Osmišljen za djecu od 10 mjeseci do 6 godina, ovaj se sport sastoji od zabavnih gimnastičkih aktivnosti s opremom posebno dizajniranom za djecu.
O Baby Gymu
Baby Gym pomaže djeci u otkrivanju i razvijanju motoričkih vještina putem različitih vježbi i pokreta.
To je uvod u sve sportove.

Dobrobiti sporta:

Baby Gym promiče psihomotorički razvoj kod male djece, posebno razvoj motoričkih vještina, koordinacije i ravnoteže. Balansiranje na gredama, skakanje, valjanje i penjanje su aktivnosti koje pomažu vašoj djeci da razviju autonomiju i samopouzdanje.

Što odjenuti:

Djetetu treba biti udobno u odjeći, mora moći skinuti sloj viška ako je potrebno, a ne povlačiti hlače svakih pet minuta! Odaberite odjeću koja je prikladna godišnjem dobu ili temperaturi prostorije: mekanu majicu i kratke hlače ili hlače, jaknu ili trenirku za zagrijavanje. I konačno, kako bi izbjegli klizanje, par papuča Domyos!

Važnost nošenja obuće odgovarajuće veličine:

Djeca rastu veoma brzo! Stopala im rastu jednako brzo: vrlo važno je da nose obuću odgovarajuće veličine. Pogrešna veličina, makar za nekoliko milimetara, može ometati njihov pokret ili ozlijediti gležnjeve i prste. Prevelike cipele mogu promijeniti njihov hod i uzrokovati žuljeve. U dobi od 1 do 2 godine dječja će stopala rasti za oko jedan broj svakih tri do četiri mjeseca. Sjetite se redovito provjeriti njihovu veličinu cipela.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Gornjište od
5% Poliuretan, 95% Poliester
Vanjski potplat od
30% Sintetička guma, 30% Silikon, 40% Poliester
Podstava od
40% Poliester, 60% Etilen vinil acetat
Upute o brizi Prati ručno.
Savjeti o zalihama Preporučujemo pospremanje papučica Domyos na suho, mračno i prozračno mjesto.
Ograničena uporaba: Osmišljene za nošenje u zatvorenom, na suhim podovima.

Naše obaveze

Papuče Domyos Baby Light odobrio je fizioterapeut. Promatranja ponašanja djece u dobi od 10 mjeseci do 4 godine koja su sudjelovala u Baby Gymu u obući i bez obuće pokazala su da papuče Domyos pružaju prednosti u razvoju motoričkih vještina u odnosu na bosonogo vježbanje. Nude bolje trenje i potporu za poticanje ravnoteže i koordinacije. Njihova su stopala također bolje zaštićena.
Testirajte proizvod Papuče Domyos ispitala su djeca vježbajući Baby Gym. Ove su papuče osmišljene za hodanje po gredama, paralelnim šipkama i penjanje na raznim spravama.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima