NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8518037
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
OBUĆA ZA BABY GYM

Papuče za dječju gimnastiku tamnoplave

DOMYOS
4.6/5
4.6/5

Boja : Petrolej plava / CRNA / Koraljnoružičasta

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
INOVACIJU potvrđuje fizioterapeut. Idealne za prve korake i sve pustolovine. Inovacija koju je odobrio fizioterapeut!Osjećaj bose noge pomaže djeci u razvijanju ravnoteže, motoričkih vještina i koordinacije.

Prednosti proizvoda

Pomaže psihomotoričkom razvoju Bolje prianjanje pomaže u ravnoteži i pokretu.
Prozračnost Materijal omogućava slobodno cirkuliranje zraka za dodatnu udobnost.
Fleksibilnost Vrlo fleksibilan potplat prati pokrete stopala.
Jednostavno oblačenje / skidanje Oznake za lijevo i desno stopalo, čičak trake i široki otvor
Prianjanje Protuklizni potplat i ojačani prsti i peta za bolje trenje

Tehničke informacije

Papuče Domyos Baby Light odobrio je fizioterapeut:

Promatranja ponašanja djece u dobi od 10 mjeseci do 4 godine koja su sudjelovala u Baby Gymu u obući i bez obuće pokazala su da papuče Domyos pružaju prednosti u razvoju motoričkih vještina u odnosu na bosonogo vježbanje. Pružaju bolje trenje za bolju ravnotežu i koordinaciju, kao i bolju zaštitu stopala.

Dobrobit fizičke aktivnosti u ranoj dobi:

Redovna fizička aktivnost od rane dobi djelotvorna je za fizički i mentalni razvoj vašeg djeteta. Rano učenje zdravih navika može pomoći u sprječavanju zdravstvenih problema kasnije u životu. Grupna fizička aktivnost važna je za socijalnu interakciju i osobni razvoj vašeg djeteta.

Fizičke i mentalne dobrobiti:

Koje su fizičke dobrobiti?
- razvijanje osnovnih fizičkih sposobnosti (psihomotorički razvoj)
- poticanje zdravog rasta
- borba protiv pretilosti

Koje su mentalne dobrobiti?
- pomoć u stjecanju samopouzdanja
- poticanje društvene integracije
- podrška za osobni razvoj

Savjeti za upotrebu:

Papučice Domyos nose se u zatvorenom prostoru po relativno mekanoj podlozi. Samo ih navucite bez čarapa za optimalan kontakt s tlom. Živci na dnu stopala osjetit će tlo i pomoći djeci u pronalaženju ravnoteže.

O dječjim stopalima:

Hodanje bez obuće najbolje je za djecu kako bi prepoznala osjetilne podražaje. Živci ispod stopala omogućuju raspodjelu težine i bolju ravnotežu. Papuče Domyos su široke i fleksibilne, omogućuju dječjim stopalima da rastu i slobodno jačaju, štiteći ih od hladnih i opasnih površina. Sva dječja obuća osmišljena je posebno za dječja stopala.

Sport:

Što je Baby Gym?
Osmišljen za djecu od 10 mjeseci do 6 godina, ovaj se sport sastoji od zabavnih gimnastičkih aktivnosti s opremom posebno dizajniranom za djecu.
O Baby Gymu
Baby Gym pomaže djeci u otkrivanju i razvijanju motoričkih vještina putem različitih vježbi i pokreta.
To je uvod u sve sportove.

Dobrobiti sporta:

Baby Gym promiče psihomotorički razvoj kod male djece, posebno razvoj motoričkih vještina, koordinacije i ravnoteže. Balansiranje na gredama, skakanje, valjanje i penjanje su aktivnosti koje pomažu vašoj djeci da razviju autonomiju i samopouzdanje.

Što odjenuti:

Djetetu treba biti udobno u odjeći, mora moći skinuti sloj viška ako je potrebno, a ne povlačiti hlače svakih pet minuta! Odaberite odjeću koja je prikladna godišnjem dobu ili temperaturi prostorije: mekanu majicu i kratke hlače ili hlače, jaknu ili trenirku za zagrijavanje. I konačno, kako bi izbjegli klizanje, par papuča Domyos!

Važnost nošenja obuće odgovarajuće veličine:

Djeca rastu veoma brzo! Stopala im rastu jednako brzo: vrlo važno je da nose obuću odgovarajuće veličine. Pogrešna veličina, makar za nekoliko milimetara, može ometati njihov pokret ili ozlijediti gležnjeve i prste. Prevelike cipele mogu promijeniti njihov hod i uzrokovati žuljeve. U dobi od 1 do 2 godine dječja će stopala rasti za oko jedan broj svakih tri do četiri mjeseca. Sjetite se redovito provjeriti njihovu veličinu cipela.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Gornjište od
5% Poliuretan, 95% Poliester
Vanjski potplat od
30% Sintetička guma, 30% Silikon, 40% Poliester
Podstava od
40% Poliester, 60% Etilen vinil acetat
Upute o brizi Prati ručno.
Savjeti o zalihama Preporučujemo pospremanje papučica Domyos na suho, mračno i prozračno mjesto.
Ograničena uporaba: Osmišljene za nošenje u zatvorenom, na suhim podovima.

Naše obaveze

Papuče Domyos Baby Light odobrio je fizioterapeut. Promatranja ponašanja djece u dobi od 10 mjeseci do 4 godine koja su sudjelovala u Baby Gymu u obući i bez obuće pokazala su da papuče Domyos pružaju prednosti u razvoju motoričkih vještina u odnosu na bosonogo vježbanje. Nude bolje trenje i potporu za poticanje ravnoteže i koordinacije. Njihova su stopala također bolje zaštićena.
Testirajte proizvod Papuče Domyos ispitala su djeca vježbajući Baby Gym. Ove su papuče osmišljene za hodanje po gredama, paralelnim šipkama i penjanje na raznim spravama.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima