NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8552077
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA TIMSKE SPORTOVE

Plosnati markeri 10 komada narančasti

KIPSTA
Decathlon
Naši dizajneri proizvoda za nogomet osmislili su ove plosnate markere za označavanje terena bez ometanja igre. Označavanje terena bez ometanja igre! Ovi plosnati i čvrsti markeri pomažu u označavanju područja u središtu igre. Prikladni za zatvoreni i otvoreni prostor.

Prednosti proizvoda

Čvrstoća Fleksibilni materijal otporan na gaženje.
Jednostavno korištenje Ravni markeri ne mijenjaju putanju lopte.
Trakcija Središnji otvor sprječava klizanje igrača s markera.
Prianjanje Diskovi prianjaju uz sve tvrde površine.
Ekodizajn 10% manje materijala. Proizvedeno u Francuskoj.

Tehničke informacije

Predstavljanje asortimana Essential s novim proizvodom: plosnatim diskom

Promatrajući igranje na terenu i kroz razgovore s trenerima mogli smo primijetiti razne potrebe kod postavljanja vježbi: označavanju terena, područja za izbjegavanje itd. Stoga smo osmislili asortiman Essential. Korisni, dosjetljivi i dostupni proizvodi za zabavan i učinkovit trening svih uzrasta. Veliki čunjevi koji omogućuju označavanje terena. Slijedite svoju priču!

Naš dizajnerski tim objašnjava namjenu asortimana Essential

"Ovi markeri imaju oblik strelice, simbola asortimana Essential. Markeri su fluorescentno narančasti za bolju vidljivost u zatvorenom i na otvorenom".

Proizvod je namijenjen upotrebi u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Markeri predstavljaju važnu opremu za nogometne trenere jer im omogućuju označavanje terena bez ometanja putanje lopte. Međutim, fleksibilan materijal markera koji izuzetno dobro prianja na tvrde površine, može postati sklizak na otvorenom . (zbog vlage ili kiše). Stoga smo dodali središnji otvor kako bi igrači imali prianjajući dio na koji će moći sigurno stati.

Pouzdanost i otpornost ispitane na terenu

Čvrstoća materijala višekratno je potvrđena. Kako se ponašaju na otvorenom kad ih koriste nogometaši s kopačkama? Proizvod je ispitan u ekstremnim uvjetima ragbi treninga. Markeri su zadržali oblik i učinkovitost bez obzira na neprestano gaženje tijekom treninga!

Odgovoran dizajn

"Tijekom razvoja markera glavna tema je bila smanjenje utjecaja na okoliš, jer nam je ekologija vrlo bitna. Stoga optimiziramo potrošnju materijala i odabiremo ambalažu koja se može reciklirati.
Rezultat: 20% manje emisija CO2."

Intenzivirajte trening i isprobajte aplikaciju DECATHLON COACH

Aplikacija DECATHLON COACH osmišljena je kako bi omogućila korisnicima praćenje programa koje su osmislili naši ovlašteni treneri. Osim trčanja i hodanja, aplikacija sad nudi posebne programe treniranja i vodi vas tijekom individualnih vježbanja. Preuzmite besplatnu aplikaciju na: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavni dio
100% Stiren-etilen-blok-butadien-stiren
Savjeti o zalihama Spremajte u prostoru zaklonjenom od vremenskih neprilika!

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima