Referentni broj : 8379543
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
BIDONI I RUČNICI ZA KARDIOFITNES

POJAS ZA ZNOJENJE CRNI

DOMYOS
4.2/5
4.2/5
Decathlon
pojačava znojenje. Zagrijavanje mišića osigurava smanjenje umora nakon napora. Pojas širi za pojačano znojenje u ciljanim područjima (trbuh i bokovi) i dulji kako bi se prilagodio i najvećim veličinama!

Prednosti proizvoda

Jednostavno oblačenje / skidanje Prilagođava se pomoću trake s čičkom. Neopren 2 mm : mek i čvrst.
Polivalentnost Pojas pospješuje znojenje pojačavajući fenomen znojenja.

Tehničke informacije

Nošenje

Pojas za znojenje Domyos pojas je univerzalne veličine koji se lako pričvršćuje zahvaljujući čičku. Dovoljno ga je staviti na trbušni pojas, ispod odjeće i pričvrstiti ga izbjegavajući stvaranje nabora kako bi se smanjila mogućnost iritacije. Odmah se prilagođava vašem tijelu zahvaljujući čičku. Nošenje pojasa ne sprječava nijednu aktivnost; upravo suprotno, sloboda pokreta omogućuje Vam da ga nosite tijekom svake aktivnosti.

Opetovano korištenje

Miris neoprena mogao bi negativno utjecati na kupnju proizvoda. Neopren je zapravo materijal koji ima vrlo jak miris, međutim, naš pojas za znojenje, kao i svi naši proizvodi za znojenje, u skladu je sa standardima kvalitete te je prošao toksikološka ispitivanja korištenih materijala (prema francuskim standardima...)

Upotreba

Pojas koji se može upotrebljavati za pojačavanje znojenja tijekom sportske aktivnosti te poboljšanje kvalitete kože. Točnije, hidratacija kože zahvaljujući ovom fenomenu intenzivnog znojenja omogućuje vam mekšu kožu.
Potičemo vas da upotrebljavate ovaj pojas u kombinaciji s redovitom tjelesnom aktivnošću te uz uravnotežen plan prehrane ako želite izgubiti na težini.

Komplementarni proizvodi

Kombinezon za znojenje, jakna za znojenje, bermude za znojenje.

Funkcioniranje

Pazite na lažne ideje: ne mršavi se znojenjem. Pojas pospješuje znojenje pojačavajući fenomen znojenja.Gubitak tekućine omogućit će vam uklanjanje mrtvih stanica kože i poboljšanje kvalitete kože hidratacijom. Kako ne biste dehidrirali, važno je piti mnogo tekućine nakon uporabe. Ovaj pojas također vam omogućuje poboljšanje zagrijavanja mišića.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Pjena
100% Pjenasti stiren etilen butadien stiren
Glavna podstava
59% Poliester, 41% Poliamid
Upute o brizi Prati ručno. Zabranjeno kemijsko čišćenje. Prati u hladnoj vodi. Zabranjeno sušenje u sušilici.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Ne koristite više od 12 sati u kontinuitetu.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj proizvod prošao je testiranja pranja i sušenja kako bi se provjerila njegova postojanost oblika i boje. Navedeni testovi provode se redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima