Referentni broj : 8403252
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MUŠKA ODJEĆA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Poluduge hlače 900 s UV zaštitom od neoprena muške crne

OLAIAN
4.2/5
4.2/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš tim osmislio je ove poluduge hlače s UV zaštitom za surfanje i bodyboarding do dva sata. Poluduge hlače s UV zaštitom za muškarce smanjuju nadraživanje i štite od sunca i kad su mokre, uz neoprenske umetke za udobnost i toplinu.

Prednosti proizvoda

Manje iritacija Sprječava trenje o dasku za surfanje. Surfanje do 3 sata.
Toplinska izolacija Pojačanja od neoprena debljine 1,5 mm.
Ostaje na mjestu na valovima Obujmljujući struk. Uzica za stezanje i vezanje na majicu. Potpora na valovima.
Zaštita od sunca Tkanina UPF50+. Zaustavlja najmanje 95% UV zraka, čak i mokra.

Tehničke informacije

Štiti od UV zraka i mokra.

Tkanina ovog proizvoda protiv UV zraka OLAIAN omogućuje zaustavljanje najmanje 98% UVB zraka i 95% UVA zraka (UPF 50+). To je jamstvo učinkovite zaštite od sunca. Može se koristiti na kopnu i u vodi, za vodene i nautičke sportove. Gustoća tekstilnih vlakana filtrira UV zrake, za dugotrajnu zaštitu, čak i nakon pranja. Oprez: elastin u vlaknima može se oštetiti u kloriranoj vodi.

Što znači UPF 50+?

UPF je indeks zaštite od sunca (Ultra Violet Protection Factor) standardiziran na svjetskoj razini. Određuje razinu zaštite tkanine te, preciznije, koliko UV zraka propušta. Kako bi bila u skladu s normama, mora zaustaviti najmanje 95 % UV zraka. UPF 50 + znači da tkanina zaustavlja najmanje 95% UVA zraka i 98% UVB zraka.

Zadržavanje topline i vjetar.

Najniža temperatura vode koja se preporučuje za nošenje kratkih hlača s UV zaštitom je 22 °C, ako se nosi samostalno. Najduže trajanje tjelesne aktivnosti: 3 sata.
Ove poluduge hlače izrađene su s neoprenskim pojačanjima za zadržavanje topline.

Materijali.

Poluduge hlače s UV zaštitom izrađene su od tkanine i neoprena za bolju toplinsku izolaciju.
Neopren je podstavljen poliesterskom tkaninom radi bolje otpornosti na habanje.
Debljina neoprena: 1,5 mm.
Neopren se sastoji od elastomerske pjene zatvorenih stanica (polikloropren) i sadrži kuglice dušika koje imaju izolacijska svojstva.Kvalitetu toplinske izolacije ispitujemo i jamčimo za sve naše materijale od neoprena.

Smanjenje nadraživanja.

Štite od trenja i iritacija koja stvara kontakt s daskom za surfanje ili bodyboardom.Naša ispitivanja su potvrdila da nema nadraživanja tijekom 3 sata surfanja.

Potpora i stabilnost na valovima.

Zategnuti pojas omogućuje hlačama da ostanu na mjestu čak i u slučaju pada u valovima. Savjetujemo nošenje majice s UV zaštitom 500 ili 900 (dostupna s kratkim i s dugim rukavima) s ovim hlačama radi dobre zaštite.

Hlače s UV zaštitom za više vodenih sportova.

Naši proizvodi s UV zaštitom za surfanje osmišljeni su za najzahtjevnije surfere. Naš izbor dizajna čini ih prikladnima i za ostale vodene sportove kao što su kitesurfing, jedrenje na dasci , wakeboarding, skijanje na vodi, aktivno hodanje uz more (obalom) ili SUP (stand-up paddle).

Zaštita od sunca.

Kod zaštite od sunca, potrebno je uzeti u obzir i pojave kao što su odsjaj (na vodi, pijesku), toplina, doba dana itd. Nošenje ovog proizvoda ne znači da možete izostaviti ostale mjere zaštite od sunca: nošenje sunčanih naočala, nošenje šešira ili šilterice, redovito nanošenje kreme za zaštitu od sunca, redovito unošenje tekućine, itd.

Vodič za zaštitu od sunca

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Što je OLAIAN?

OLAIAN, DECATHLONOV BREND ZA SURFANJE
Smješten u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj, OLAIAN je Decathlonov brend za surfanje. U našim uredima na obali u istom danu možemo dizajnirati proizvod za surfanje i ispitati ga u stvarnim uvjetima

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
10% Poliamid, 90% Guma - kloropren
Vanjska tkanina
85% Poliester, 15% Elastan
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Isprati čistom vodom nakon uporabe.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Voda > 22 °C. I mokro štiti od sunca. Filtrira 95 % UV zraka.

Naše obaveze

Materijale koji pružaju zaštitu od sunca ispitali su naši inženjeri u laboratoriju. U skladu su sa standardom na snazi: EN 13758-2. Provodimo ispitivanja na sve upotrijebljene materijale prije pokretanja proizvodnje. Imamo također u svojim laboratorijima vlastitu opremu za mjerenje kojom dopunjujemo ispitivanja koja su proveli neovisni laboratoriji. Proizvodi su laboratorijski ispitani mokri, suhi te pri upotrebi u stvarnim uvjetima (rastezani su kao pri upotrebi).
Testirajte proizvod Stvorili su i ispitali naši timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali korišteni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi se jamčila najbolja kvaliteta i trajnost.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima