CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8527697
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
PAPUČE ZA BALET

Polušpice za balet s razdvojenim potplatom platnene rastezljive bijele

STAREVER

Boja : Bijela

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš tim predanih dizajnera kreirao je ove platnene polušpice s razdvojenim stopalom za napredne i iskusne plesačice koje traže više fleksibilnosti. Tražite polušpice koje naglašavaju linije stopala? Rastezljivo platno savršeno pristaje uz stopalo i svod stopala. Plus: ušivene rastezljive trake.

Prednosti proizvoda

Fleksibilnost Dvodijelni potplat i rastezljivi materijal omogućuju neometano kretanje stopala
Jednostavno korištenje Podesive elastične trake našivene na papuče naglašavaju rist.
Fleksibilnost Uzica za stezanje može se podesiti za bolje pristajanje.
Rastezljivost Rastezljiva tkanina sadrži elastin za bolje prianjanje uz stopalo.
Mekoća Unutarnja podstava i rastezljive trake za dodatnu udobnost.

Tehničke informacije

Zašto nositi polušpice s dvodijelnim potplatom?

Platnene polušpice s razdvojenim potplatom su dizajnirane za napredne i iskusne plesače koji su dobro ovladali baletnom tehnikom. Razdvojeni potplati fleksibilniji su na razini svoda stopala za pravilno kretanje stopala. Rastezljiva tkanina naglašava linije stopala i rista. Posavjetujte se s učiteljem plesa prije kupovine plesnih papuča.

Zašto odabrati rastezljive platnene polušpice?

Ako tražite mekane polušpice koje pristaju obliku stopala, odaberite one od rastezljivog platna. Ova rastezljiva tkanina omogućuje pravilno kretanje stopala i naglašava rist. Platnene polušpice s razdvojenim potplatom mogu se prati na ruke i moraju se sušiti obješene na zraku. Razdvojeni potplati su izrađeni od kože radi izdržljivosti.

Čemu služe uzice?

Uzeli smo u obzir vaše povratne informacije:
Ove papuče imaju uzicu koja pomaže bolje prilagođavanje širine papuča. Ne zaboravite zavezati i odrezati ovu uzicu kad postignete odgovarajuće pristajanje. Nakon toga umetnete završetak uzice u papuče svaki put kad ih nosite. Praktični savjet: Možete je osigurati i unutar gornjišta komadom flastera.

Postoji li različita obuća za muškarce, žene, dječake i djevojčice?

Djeca i odrasli trebaju odabrati polušpice ovisno o svojoj razini. Općenito, početnici počinju s nošenjem polušpica s punim potplatom, zatim prelaze na polušpice s razdvojenim potplatom. Razlika između onih za djevojčice/žene i dječake/muškarce je u boji. Ružičaste i boja lososa se preporučuju za plesačice, dok se bijele i crne preporučuju za plesače.

Odabir odgovarajuće veličine

Prilikom odabira baletnih papuča vaša stopala se trebaju osjećati udobno, a ne stegnuto. Za provjeru veličine, ustanite i prošetajte kako biste mogli osjetiti prste.Ako imate uska stopala, odaberite svoju uobičajenu veličinu. Ako su vam stopala normalne veličine ili široka, odaberite za jedan broj veće.

Mali dodatak za prenošenje obuće

Na odjelu za ples u trgovini Decathlon možete potražiti elegantnu crnu torbicu sa šljokicama za spremanje svih dodataka za balet. Ima dva pretinca za odvajanje plesnih papuča od ostalih dodataka, kao što su pribor za izradu pundže, kalofonij i flasteri.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Gornjište od
23% Poliamid, 71% Pamuk, 6% Elastan
Podstava od
50% Punozrnata svinjska koža, 40% Poliamid 6, 10% Elastan
Vanjski potplat od
100% Cijepana goveđa koža

Naše obaveze

U osmišljavanju proizvoda izuzetno nam je važna suradnja. Stoga smo naše polušpice dizajnirali u suranji s našim partnerima: učiteljima plesa i profesionalnim plesačima. Zaposlenici Decathlona, veliki zaljubljenici u ples također su uključeni u dizajn i ispitivanja proizvoda.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima