Referentni broj : 8496468
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA TIMSKE SPORTOVE

Prilagodljivi marker štapovi za nogometni trening Modular 90 cm x 2 narančasti

KIPSTA
Decathlon
Osmišljeni za promjene vježbi tijekom treninga. Mogu se upotrebljavati samostalno ili s čunjevima! Razvijajte vještine i kombinirajte ih! Ovi prilagodljivi i lagani marker štapovi omogućuju promjenu vježbi u nekoliko sekundi.

Prednosti proizvoda

Fleksibilnost Mijenjajte vježbe: mogu se upotrebljavati s čunjevima.
Čvrstoća Otporno na gaženje.

Tehničke informacije

Asortiman Modular i marker štapovi.

Promatrajući igranje na terenu i kroz razgovore s trenerima mogli smo primijetiti razne potrebe kod postavljanja vježbi: označavanje, ciljanje, izbjegavanje i sl. Kako bismo udovoljili tim potrebama, odlučili smo osmisliti asortiman dodataka MODULAR. Ovi su proizvodi međusobno kompatibilni te omogućavaju trenerima širi raspon vježbi za pripremu igrača upotrebom jednostavnih i pametno osmišljenih rješenja.

Što je prilagodljiva oprema?

"Njihovi zupci i spojnice omogućuju ne samo kompatibilnost jednih s drugima, nego i s prilagodljivim postoljima. Možete spojiti nekoliko štapova, pričvrstiti ih na postolja i tako stvoriti mnoštvo mogućnosti mijenjanja i personaliziranja vježbi.
Osim jasno profiliranih treninga, jednostavan i intuitivan dizajn asortimana Modular štedi vaše vrijeme. Možete promijeniti vježbu u nekoliko pokreta!"

Jedinstveni dizajn za posebne treninge

Njihovi zupci i spojnice omogućuju pričvršćivanje štapova jedan za drugi pod pravim kutom ili po dužini. Alex, dizajner asortimana Kipsta, objašnjava: " Željeli smo omogućiti povezivanje šipki tako da između njih ne ostane prostora. Spojnica je jednaka na svim štapovima: Stoga ne možete pogriješiti. Osim toga, željeli smo proizvod koji će trajati barem deset godina! Ovo je proizvod na koji sam najviše ponosan od početka rada za Decathlon."

Naš dizajnerski tim daje vam nekoliko ideja za vježbe s asortimanom Modular

"Možete početi stvaranjem kvadrata pomoću četiri postolja i četiri šipke. Za jačanje mišića, igrači bi trebali skočiti preko šipke svaki put kad čuju zvižduk. A za treniranje reakcija, trebali bi stati u sredinu i izmjenjivati dodavanja ispod štapova u različitim smjerovima. Željeli smo napraviti asortiman koji će vam omogućiti kreativnost. U svim timskim sportovima se igramo. To vrijedi i za odrasle. Ono što trening čini uspješnim je zabava."

Naš dizajnerski tim objašnjava nastanak asortimana Modular

"Željeli smo kreativan, jedinstven asortiman, prikladan za sve. Za spojnice štapova napravili smo desetke prototipa. Proizvode smo ispitali s otprilike 30 trenera. Ovaj asortiman olakšava postavljanje treninga tako da dobijate na kvaliteti. S četiri postolja i četiri štapa možete napraviti 50 vježbi! U trenu možete promijeniti kombinacije. Dok igrači posegnu za pićem, već ih čeka nova vježba."

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Šipka
100% Polipropilen
Savjeti o zalihama Spremajte u prostoru zaklonjenom od vremenskih neprilika!

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima