NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8574575
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
[EN] GYMNASTICS MATERIAL & EQUIPMENT

Prostirka za Baby Gym

DOMYOS
Decathlon
Mekana, debela prostirka za učenje salta i okreta. Idealna za vježbanje kod kuće ili u vrtu. U sekundi se razmotava kako biste dobili prostor za vježbanje motoričkih vještina. Neutralne boje uklapaju se u sve dekore. Dimenzije: D 1,8 m x Š 0,78 x V 35 cm.

Prednosti proizvoda

Pomaže psihomotoričkom razvoju Čvrsta i tvrda prostirka koja pomaže u djetetovu razvoju.
Kompaktnost RASKLOPLJENO/SKLOP.:
Dužina: 1,8m/0,78m
Šrina: 0,78m/0,45m
Visina:3,5cm//14cm
Prianjanje Prostirka se ne kliže po podu.
Lakoća Težina prostirke: 1,7 kg
Jednostavno korištenje Jednostavno stvorite udoban i siguran prostor za igru za svoje dijete.
Jednostavno održavanje Vodootporan materijal, jednostavno se čisti vodom i sapunom.

Tehničke informacije

Kako ova prostirka potiče psihomotorički razvoj vašeg djeteta?

Omogućuje djeci dovoljno osjetne redundancije da poboljšaju svoju propriocepciju. Propriocepcija je potrebna za svladavanje ključnih točaka u psihomotoričkom razvoju. Ova prostirka omogućuje im sigurno izvođenje ovih pokreta. Na taj način, ova poticajna prostirka pomaže kod psihomotoričkog razvoja vašeg djeteta. Ovaj je proizvod odobrio fizioterapeut.

Glavne gaze dinamičnom razvoja ravnoteže

Djeca mlađa od četiri godine moraju naučiti kako kontrolirati svoje tijelo i kretati se u bilo kojem smjeru polako se gegajući na dvije noge. Sa četiri godine, dijete može hodati, stavljajući jednu nogu ispred druge, na stazi širine najmanje pola metra. Sa šest godina, dijete može hodati s jednom nogom ispred druge, punim stopalom od pete do prstiju, na stazi širine njihova stopala.

Psihomotorički razvoj:

Dječje psihomotoričke vještine ovise o kombinaciji genetike, motoričkih vještina i mentalnih sposobnosti.Proizvod može utjecati na razvoj dječje psihomotorike ako podupire njihove motoričke vještine.
Nekoliko je aspekata motoričkih vještina: karta tijela, dinamička koordinacija, ravnoteža, koordinacija oka i ruke, fine motoričke vještine i svjesnost o vremenu i prostoru.

Mapiranje tijela

Mapiranje tijela odnosi se na djetetovu percepciju svojeg tijela što mu omogućuje svladavanje pokreta i razvoj samosvijesti. Razvoja se na temelju podražaja i radnji ("tijelo koje osjeća, kreće se"), prije nego što se predstavlja i opisuje ("tjelesno predstavljanje", crtež osobe). Što se dijete više kreće, više uči poboljšavati svoje mapiranje tijela i bolje je u pokretu.

Koordinacija oko-ruka

Koordnacija ruku i očiju uključuje radnje potrebne za ciljanje s dijelom dijela ili cijelim tijelom: za malu djecu, praćenje putanje, zatim ciljanje velikih predmeta i ciljeva, rukama i nogama, prije nego što prijeđe na manje predmete i ciljeve dok uče kontrolirati svoje prste: sviranje klavira, uvlačenje perlica na konac, pisanje.

Svijest o prostoru i vremenu

Svijest o prostoru i vremenu uključuje sve što ima veze s djetetovom percepcijom sebe u vremenu
(prije/nakon, ritmička aktivnost, dan/noć, sezone itd.) i prostoru (ispred/iza, na/ispod,
desno/lijevo itd.).

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Pjena
100% Polietilen
Projektil
40% Poliuretan, 60% Poliester
Čičak traka
100% Poliester
Upute o brizi Očistite vlažnom krpicom.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima