CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8131781
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
OPREMA ZA PILATES

Prostirka za fitnes 140 x 50 debljine 6,5 cm crna

NYAMBA
3.4/5
3.4/5
Decathlon
Osmišljena za izvođenje vježbi istezanja bez obuće. Ova prostirka omogućuje osnovnu udobnost i prianjanje. Zahvaljujući debljini od 6,5 mm, sada će vam biti još udobnije tijekom istezanja.

Prednosti proizvoda

Udobnost korisnika Dovoljno je velika (140 x 50 cm) i debela (6,5 mm) da vas zaštiti od poda.

Tehničke informacije

Koje se vježbe mogu izvoditi na prostirki?

Imamo mnoštvo ideja za vas! Samo kopirajte i zalijepite donju poveznicu u internetsku tražilicu:
https://contents.mediadecathlon.com/p1843909/k$4e24458b2780a818d381dd43f22ea280/DOMYOS%20TONEMAT%20S.jpg

Možete preuzeti besplatan poster na pametni telefon i isprintati ga. Na njemu imate desetak različitih vježbi za cijelo tijelo koje smo razvili u suradnji s certificiranim osobnim trenerima.

Savjeti za upotrebu prostirke

Da biste svoju prostirku koristili za istezanje, postavite prugastu stranu licem prema dolje i stanite ili sjednite na glatku stranu. Preporučamo da vježbe radite bosi ili u čarapama. Kako bi vaša prostirka ostala u dobrom stanju, nakon svake upotrebe obrišite je vlažnom krpom.

PRAKTIČAN SAVJET

Prostirku možete još jednom preklopiti da bi bila mekša dok radite vježbe na koljenima. Mi tako radimo i to izvrsno funkcionira! :) !

Kako izbjeći klizanje po prostirki

Prostirka se može sklizati ako se znojite dok vježbate. Za sigurno vježbanje preporučujemo staviti ručnik na prostirku dok vježbate ili je ručnikom redovito brisati.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Pjena
100% Pjenasti polietilen
Savjeti o zalihama Savjetujemo da prostirku spremite na čisto i suho mjesto dalje od izvora topline (radijatori, grijani podovi, sunčani prozori, itd.) i lakiranih površina.
upute Ako želite više informacija o proizvodu, pročitajte upute
Pravna obavijest - Nemojte upotrebljavati kao strunjaču. - Samo za osobnu upotrebu u zatvorenom prostoru.- Kako biste izbjegli oštećenja prostirke, očistite je i spremite zarolanu nakon svake upotrebe. - Ne savjetujemo čišćenje prostirke sredstvima za dezinfekciju na bazi alkohola.
- Ne stavljate teške predmete na proizvod.

Naše obaveze

"Po ovoj cijeni, zašto ne?! Savršena je za istezanje nakon treninga," kaže Laurence, zadovoljan korisnik prostirke.
Testirajte proizvod Kako bismo osigurali kvalitetu prostirke, podvrgnuli smo je nizu testova. Također morate znati da je izrađena od materijala koji su certificirani da ne sadrže štetne tvari.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima