NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8488907
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
REKETI ZA ISKUSNE ODRASLE IGRAČE

Teniski reket TR900 OS za odrasle crno-crveni

ARTENGO
4.7/5
4.7/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naši dizajnerski timovi osmislili su ovaj reket za napredne igrače koji traže snagu udarca i upravljivost. Lakši od reketa TR990 Pro, reket TR900 osigurava jednostavnu snagu zahvaljujući odličnom balansu snage/upravljivosti.Koncept Soft Feel pruža udobnost kod udarca.

Prednosti proizvoda

Snaga Okrugla glava reketa (645 cm²) omogućuje snažnije udarce.
Rukovanje zahvaljujući neutralnom balansu (32,5 cm).
Manje vibracija Tehnologija Soft Feel pruža sjajnu udobnost.
Spin zahvaljujući uzorku napinjanja žica i tehnologiji spin concept
Preciznost Visokomodulirani karbonski grafit za izvrsnu kontrolu.
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

Težina (reket bez žica)

285 g

Težina: izmjerena u gramima. Osim balansa i duljine, težina također utječe na težinu zamaha reketa i njegovu upravljivost, stabilnost i sposobnost prijenosa energije na lopticu (snagu). Što je reket teži, ima veću snage, ali je njime teže rukovati. Što je reket lakši, to je njime lakše rukovati, ali zato ima manju snagu.

Balans (reket bez žica)

32,5 cm

Balans: Ovo je točka balansa reketa, izmjerena u centimetrima od vrha drške. Što je broj viši (balans u glavi), to će reket biti stabilniji i snažniji pri udarcu. Međutim, njime će biti teže upravljati. Što je broj manji (balans u dršci), to će reketom biti lakše upravljati, ali uz manje snage i stabilnosti.

Veličina glave

645 cm²

Veličina glave: Ovo je veličina površine glave izmjerena u kvadratnim centimetrima. Utječe na tolerantnost i snagu reketa. Što je veća glava, to je reket snažniji i tolerantniji, ali omogućuje manju kontrolu. Što je manja glava, to je moguća bolja kontrola, ali uz manju snagu i toleranciju.

RA

70 Ra

Ra: odnosi se na krutost reketa, tj. koliko se savija pod utjecajem loptice. Što je krući reket (viši Ra), to se manje savija. Gubitak energije kod udarca je minimalan te se vraća na lopticu preko žica. Općenito, krući reket pruža veću snagu.

Težina zamaha (reket bez žica)

SW = 265

Težina zamaha: Ovo označava koliko je lako rukovati reketom i njegovu sposobnost prijenos energije na lopticu (snaga). Što je veća težina zamaha, to je reket snažniji, ali je njime teže rukovati. Suprotno tome, što je manja težina zamaha, to je lakše rukovati reketom, ali ima manju snagu. Težina zamaha proizlazi iz kombinacije težine reketa, balansa i duljine.

Raspored žica

16 x 19

Raspored žica: Ovo je broj glavnih žica (okomitih) x broj poprečnih žica (vodoravnih). Što je veći broj žica, to je raspored žica "zatvoreniji"; a što je manji broj žica, to je "otvoreniji". Zatvoreniji raspored žica pruža bolji osjećaj kontrole, ali manje snage i spina. Otvoreniji raspored pruža više snage i spina, ali manje kontrole.

Dužina

68,5 cm

Duljina: Radi se o duljini reketa od vrha drške, do vrha glave. Mjeri se u centimetrima. Što je reket dulji, ima veću snage, ali je njime teže rukovati. Što je reket kraći, lakši je za upravljanje, ali pruža manje snage.

Tehnologija Spin Concept

Tehnologija Spin Concept poboljšava elastičnost reketa u trenutku udarca loptice te povećava spin.

Tehnologija Soft Feel

Tehnologija Soft Feel s okvirom od balze omogućuje udobnost kod udarca.

HMC

Visokomodulirani karbon čini reket krućim.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Okvir reketa
55% Karbonska vlakna, 45% Epoksidna smola
Ručka reketa
100% Poliuretan
Grip
100% Poliuretan
Štitnik glave reketa
100% Poliamid 11
Žice za reket
100% Polietilen tereftalat
Završna kapica reketa
100% Poliamid 11
Savjeti o zalihama Izbjegavajte veće promjene u temperaturi.

Naše obaveze

Steve Darcis (38. u singlu ATP-a 22. 5. 2017.)
Testirajte proizvod Naši reketi prolaze testove u laboratoriju i na terenu.
Naš je proizvod ispitan kroz više stotina sati igre od strane naših tehničkih partnera i stručnjaka iz klubova partnera.
Reket je osmišljen u partnerstvu sa Steveom Darcisom (pojedinačna ATP ljestvica broj 38, 22. 5. 2017.), Oliverom Marach (ATP parovi broj 2 28. 5. 2018.), Nicolasom Escudéom (bivšim brojem 17 na ATP ljestvici), svim Artengovim tehničkim partnerima te mnogim drugim vrhunskim igračima.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima