NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8602943
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ROMOBILI ZA DJECU

Romobil B1 osnovni model dječji

OXELO
4.5/5
4.5/5
Decathlon
Za prve vožnje na tri kotača gotovo da nema druge opcije koja bi nadmašila ovaj romobil! Zabava za razvoj psihomotoričkih vještina i otkrivanje svijeta oko sebe Zahvaljujući jedinstvenom sustavu upravljača, romobil B1 je prvi romobil koji olakšava učenje i pomaže u razvoju psihomotorike djece u dobi od 2 godine nadalje.
romobil b1 gaziste

Prednosti proizvoda

Pomaže psihomotoričkom razvoju Patentirani sustav pomaže pri učenju i psihomotoričkom razvoju
Fleksibilnost Upravljač podesiv na četiri položaja za djecu od 2 do 3 godina (od 80 do 115 cm)

Tehničke informacije

Zašto odabrati B1 romobil?

Zbog dva prednja kotača i jedinstvenog, patentiranog sustava upravljanja. Ova je kombinacija dizajnirana u suradnji s fizioterapeutima. Omogućuje nagib do preciznog ruba sigurnog za djecu (to znači da ne gube ravnotežu pri ubrzavanju ili okretanju).
Zakrivljeni upravljač osmišljen je za bolji položaj.
Romobil B1 intuitivan je i jednostavan za vožnju. Pomaže djeci u razvoju ravnoteže i upravljanju te povoljno utječe na razvoj psihomotorike.

Kako romobil B1 utječe na psihomotorni razvoj djeteta?

Da bi dijete razvilo psihomotorne vještine, mora naučiti održavati ravnotežu, uvježbati koordinaciju ruku, stopala i očiju te se orijentirati u prostoru.
Romobil B1 s tri kotača posebno je dizajniran uz pomoć stručnjaka za fizikalnu terapiju kako bi djeca u dobi od 2 godine mogla razviti te vještine i učiti voziti romobil uz zabavu!

Kako romobil B1 funkcionira?

Sa svojim jedinstvenim i patentiranim sustavom upravljanja, daska B1 se zakreće pod preciznim kutom kako bi pružila idealnu ravnotežu djetetu pri svakom okretu. Ovaj sustav sprječava gubitak ravnoteže djeteta kada se kreće put naprijed ili kada se okreće. Toliko je moćan da olakšava razvoj motoričkih sposobnosti djeteta koje su temeljne za njegovu dob.

Koje mjere opreza treba poduzeti s B1 romobilom?

Preporučujemo da nosite zaštitnu opremu pri vožnji romobila. To vrijedi za djecu svih dobi! Djetetu svakako nabavite kacigu, štitnike za koljena i laktove.

Je li djeci lako voziti romobil B1?

Kotači od PU gume i ležajevi ABEC 1 omogućuju visoku kvalitetu klizanja prikladnoj za dvogodišnjake i četverogodišnjake: treba biti dobra, ali ograničena. Cilj jest da se dijete ne preplaši zbog prevelike brzine.

Koliko je težak B1 romobil?

1,5 kg: djeca ga mogu koristiti, a odrasli lako nositi!

Kako se mijenja maska na romobilu B1?

Dječji romobil B1 jednostavno je sastaviti pomoću 5 vijaka koji brzo pričvršćuju masku u boji na okvir. Masku možete mijenjati koliko god često želite. Na taj način romobil uvijek može dobiti novi izgled!

Koje su dimenzije dječjeg romobila B1?

Dječji romobil B1 dizajniran je za potpuno jednostavnu upotrebu:
Dužina daske: 30 cm
Širina daske: 10,5 cm
Visina daske: 5 cm
Promjer prednjih kotača: 125 mm
Promjer stražnjeg kotača: 100 mm
Visina upravljača na donjem položaju: 45 cm (od daske)
Visina upravljača na gornjem položaju: 59 cm (od daske)
Ukupna dužina: 56 cm
Širina razmaka kotača: 26 cm

Kako sigurno koristiti romobil B1?

Preporučujemo da provjerite stanje romobila prije i nakon svake vožnje. Provjerite radi li normalno, ima li pukotina i oštrih rubova. Gume i ležajevi su potrošni dijelovi. Provjeravajte ih i mijenjajte prema potrebi. Za popravak i produljenje životnog vijeka romobila posjetite Decathlonov servis preko kojeg možete naručiti rezervne dijelove.

Postoji li trik za nošenje romobila B1?

Upravljač odvojiv u 1 sekundi, koji se potom može pričvrstiti ispod daske zahvaljujući gumenoj traci. Ovaj trik omogućuje prijevoz ili spremanje romobila B1 u vrlo malom prostoru kod kuće ili u automobilu.

Kako se naši proizvodi testiraju?

Svi romobili ispitani su u laboratoriju. Ova ispitivanja provjeravaju sukladnost s europskim normama za romobile te trošenje. Na primjer, kod jednog ispitivanja stroj sklapa romobil 10 000 puta kako bismo provjerili sustav sklapanja. Pored laboratorijskih testova, podvrgavamo ih i testiranjima na terenu - neka su prema zadanim kriterijima, a druga se temelje na mišljenjima korisnika - kako bismo zaista provjerili svojstva proizvoda. Rezultat toga je testiran, potvrđen i odobren proizvod.

Kolika je nosivost romobila B1?

20 kg.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Okvir
10% Čelik, 90% Poliamid
Kotači za role
45% Stiren-etilen-blok-butadien-stiren, 55% Polipropilen
Šipka
100% Aluminijska slitina 6061
Savjeti o zalihama Spremati na suho i tamno mjesto.
Ograničena uporaba: Nije pogodno za odrasle ni za akrobacije. Najviše 20 kg.

Naše obaveze

Dizajn romobila B1 je odobren na temelju brojnih posebnih protokolnih testova uz pomoć specijaliste za psihomotorni razvoj.
Testirajte proizvod Ovaj romobil u skladu je sa zahtjevima europske norme za vožnju romobilom EN 71.
Jamstvo: 2 godine osim potrošnih dijelova (kotači, ležajevi)

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima