CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8549430
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ROMOBILI ZA DJECU

Romobil Mid 7 s nogarom sivo-plavo-bijeli

OXELO
4.7/5
4.7/5

Boja : SVIJETLO PLAVA / BIJELA

Decathlon
Osmišljen za kratka gradska putovanja (manje od 2 km) za osobe visine od 1,25 do 1,75 m S romobilom možete ići dvaput brže i dvaput dalje nego pješice!Lagan i kompaktan romobil s velikim kotačima. Idealan za djecu od 9 do 14 godina!

Prednosti proizvoda

Kvaliteta klizanja 2 velika kotača 175 mm od PU gume. Ležajevi ABEC 5. Kočnica na stražnjem kotaču

Tehničke informacije

Koje sigurnosne mjere treba poduzeti za romobil MID 7?

Kao i pri vožnji skateboarda i skejta, potrebno je nositi zaštitnu opremu (kacigu, štitnike za koljena i štitnike za laktove) radi sigurne vožnje romobila. Prije i nakon svake vožnje provjerite stanje romobila i svaki nedostatak normalnog funkcioniranja, napuknuća ili oštre rubove. Gume i ležajevi su potrošni dijelovi. Provjeravajte ih i mijenjajte prema potrebi.

Kako održavati romobil?

Gume i ležajevi su potrošni dijelovi. Provjeravajte ih i mijenjajte prema potrebi.Popravak i produženje životnog vijeka romobila moguće je uz pomoć poslijeprodajne podrške i dijelova koji se mogu naručiti u servisu vaše trgovine Decathlon.

Za koga je dizajniran romobil MID 7?

Za visinu između 1,25 i 1,75 m. Znači, zapravo za svakoga! Tajna romobila MID 7 je njegova svestranost: potpuno je opremljen i podesiv po visini. Bez obzira idete li na kratke vožnje po gradu ili uživate u vožnji s obitelji, ovaj romobil tri put će vas brže odvesti do cilja nego da idete pješice.

Je li romobil prikladan za gradsku upotrebu?

Da!
Romobil Oxelo se sklapa (dimenzije sklopljenog: 90 cm), a visina se lako podešava. Priloženi remen znači da ga po potrebi možete nositi na ramenu.
Veliki kotači (175 mm) znače da vam prepreke poput rubnika neće predstavljati problem, a blatobrani (prednji i stražnji) će vas zaštititi od prskanja.

Za koje udaljenosti se može koristiti romobil MID 7?

Romobil MID 7 osmišljen je za udaljenosti do 2 km. Za veće udaljenosti trebat će vam romobil s većim kotačima.
Za korisnike maksimalne težine 100 kg.

Hoće li se hlače namočiti u slučaju kiše?

Nikako! Stražnji blatobran štiti od prskanja u slučaju kiše.

Kako se naši proizvodi testiraju?

Svi romobili ispitani su u laboratoriju. Ova ispitivanja provjeravaju sukladnost s europskim normama za romobile te trošenje. Na primjer, kod jednog ispitivanja stroj sklapa romobil 10 000 puta kako bismo provjerili sustav sklapanja.
Pored laboratorijskih testova, podvrgavamo ih i testiranjima na terenu - neka su prema zadanim kriterijima, a druga se temelje na mišljenjima korisnika - kako bismo zaista provjerili svojstva proizvoda. Rezultat toga je testiran, potvrđen i odobren proizvod.

Težina

5,288 kg

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Struktura
100% Čelik
Ručka
100% Termoplastična guma
Savjeti o zalihama Spremati na suho i tamno mjesto.
Ograničena uporaba: Nije prikladan za akrobacije i skokove.Najviše 100 kg.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj romobil u skladu je sa zahtjevima europske norme za vožnju romobilom EN14619.
Jamstvo: 2 godine osim potrošnih dijelova (kotači, ležajevi, kočnica, grip i ručke).

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima