NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8587603
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
LOPTE ZA RUKOMET

Rukometna lopta H500 vel. 2 dječja plavo-siva

ATORKA
Decathlon
Osmišljena za napredne igrače koji treniraju dva do tri puta tjedno. Nova tehnologija bez potrebe za smolom omogućuje izuzetno prianjanje! Pripremite se pokazati svoje najbolje udarce!

Prednosti proizvoda

Trakcija 2 godine istraživanja, 8 komponenti ispitanih u laboratoriju i na terenu.
Otpornost na udarce Ispitana u laboratoriju. Izdržat će 1500 udaraca o čeličnu ploču.
Stabilnost Slojevi pjene i ojačani dijelovi pokrivaju tehnički usavršen mjehur.

Tehničke informacije

Dizajn lopte WAX-FREE!

S ponosom predstavljamo ovu inovativnu loptu. Za igranje rukometa bez upotrebe smole. Naši inženjeri osmislili su unutarnju strukturu za bolje prianjanje. Saćasta struktura na perforiranom tijelu lopte pojavljuje se kad držite loptu. Lopta se lakše hvata kako biste vježbali zahtjevne pokrete i svladali pogotke.

Zašto smo osmislili ovu loptu?

Naš tim rukometaša osmislio je ovu loptu vodeći računa o mogućnosti igranja bez upotrebe smole. Zašto? Jer u nekim sportskim dvoranama rukomet nije dopušten jer smola ostavlja tragove. Inovativni vanjski dio omogućio je potpuno novu loptu. Kvaliteta prianjanja jednaka je kao da koristite smolu. Ali bez prljanja!

Ispitana u laboratoriju.

Iako lopta ima saćastu strukturu sličnu loptici za golf, to ne znači da je slaba. Dokaz? Ova je lopta prošla sva laboratorijska ispitivanja s najboljim ocjenama! Nakon 1 500 udaraca u čeličnu ploču, izgledala je kao gotovo potpuno nova. Naši su inženjeri koristili i hibridnu tehniku: šavovi lopte nalaze se iznutra kako bi spriječili brzo trošenje i produljili životni vijek lopte.

Ispitana na terenu.

Naš tim radio je na dizajnu ove lopte uz 25 budućih profesionalnih igrača u centru Pôle Espoirs u Lyonu u Francuskoj. Igrači znaju što žele. Rezultat? Iako je većina navikla igrati uz upotrebu smole, 83% ih je reklo da je lopta WAX-FREE ispunila njihova očekivanja!

Uživajte u lopti koja je uvijek dobro napumpana!

Naš tim inženjera osmislio je loptu s posebnim mjehurom za izvrsno zadržavanje zraka Stoga se neće brzo ispumpati. To znači da ćete je rjeđe napumpavati. Dobro je znati: Napumpajte loptu na odgovarajući tlak između 0,25 i 0,3 bara, ne više od toga!

Koja je prava odgovarajuća veličina za vaš uzrast?

Veličina 0: od 3 godine.
Veličina 1: djevojčice od 8 do 14 i dječaci od 8 do 12 godina
Veličina 2: djevojčice od 14 i dječaci od 12 do 16 godina
Veličina 3: muškarci preko 16 godina

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Pjena
100% Guma - etilen propilen dien monomer
Vanjski dio
70% Poliuretan, 30% Poliester
Mijeh
40% Guma - stiren-butadienska guma - lateks, 60% Guma - prirodna guma - lateks
Ograničena uporaba: Izrađena posebno za dvoranski rukomet.

Naše obaveze

Testirajte proizvod Loptu su u laboratoriju i na terenu ispitali budući profesionalni rukometaši (njih 25), u centru Pôle Espoirs u Lyonu (Francuska).
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima