Referentni broj : 8539111
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
TORBE ZA TIMSKE SPOROTVE

Ruksak Essential 17 l bordo crveni

KIPSTA
4.6/5
4.6/5

Boja : TAMNO CRVENI / TAMNO CRVENI

Decathlon
Naši dizajneri, i sami nogometaši, osmislili su ovaj udoban ruksak s pretincima Essential od 17 l za mlade sportaše kako bi im olakšao svakodnevna putovanja. Tražite praktičan ruksak za sport? Osmislili smo ovaj ruksak Essential od 17 l s velikim središnjim pretincem i ostalim pretincima, uključujući jedan za obuću.

Prednosti proizvoda

Kapacitet Ima kapacitet od 17 litara. Ručna prtljaga.
Dimenzije: 43 x 27 x 14 cm.
Više pretinaca 4 pretinca.središnji pretinac, pretinac za osobne stvari, za obuću, za bočicu
Izdržljivost Izrađen od čvrstih materijala otpornih na trošenje. Jerk test testiranje.
Udobnost nošenja Podesive naramenice i podstavljena leđa.
Ekodizajn Bojimo svaku drugu nit kako bismo smanjili utjecaj proizvoda na okoliš.

Tehničke informacije

Dizajn

Ideja za ovaj ruksak nastala je nakon promatranja malih nogometaša pored terena i na putu do treninga. Zbog toga smo razvili ovaj ruksak podesive veličine s praktičnim pretincima kao što je pretinac za obuću i pretinac za bočicu.

Ekološki dizajn: dvije nijanse

Pri bojenju se upotrebljava puno vode, a nakon bojenja ostaje puno otpadnih voda. Kako bismo smanjili utjecaj proizvoda na okoliš, bojimo svaku drugu nit te tako smanjujemo potrošnju vode.Unutrašnjost ovog ruksaka izrađena je od tkanine u dvije nijanse (jedna nit obojena, a jedna neobojena) radi smanjenja ugljičnog otiska za 18%.

Što je posebno kod linije sportskih torbi Essential?

Bez obzira jesmo li u timu ili ne, suočavamo se s pitanjem kako nositi sportsku opremu kad idemo na utakmicu, u teretanu ili se krećemo gradom. Zbog toga smo kreirali našu liniju torbi Essential za svaku priliku, s pretincima koji su vam potrebni za odvajanje čiste i prljave odjeće. Sveli smo ih na najneophodnije funkcije i značajke bez utjecaja na praktičnost i izdržljivost.

Prikladnost za zrakoplov.

Torba udovoljava pravilima IATA-e o prtljazi i stoga se može ukrcati u zrakoplov. Ipak, preporučujemo da kontaktirate sa zrakoplovnom tvrtkom i provjerite ograničenja veličine i težine.

Dimenzije i težine ruksaka Essential 17 l

Dimenzije: Dimenzije: 43 x 27 x 14 cm.
Ruksak teži 270 g.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Podstava
100% Poliester
Glavna tkanina
100% Poliester
Sloj
100% Poliuretan - premaz
Upute o brizi Prati ručno.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Naše obaveze

Što je Kipstin odjel za certifikaciju?
Kipstin odjela za certifikaciju je tim sastavljen od kvalificiranih inženjera za ispitivanje na terenu poznatih po: provođenju posebnih protokola i ispitivanja povezanih s upotrebom proizvoda | angažiranju kvalificiranih ispitivača s odgovarajućom razinom znanja za ocjenjivanje funkcija proizvoda | objektivnoj analizi rezultata primjenom alata za statističke podatke.
Testirajte proizvod U Kipsti i Decathlonu izdržljivost naših proizvoda vrlo nam je važna. Zbog toga provodimo niz testova na terenu kako bismo osigurali da su naši proizvodi prikladni za svoju namjenu, a provodimo i brojne laboratorijske testove kako bismo osigurali da su naši proizvodi dugotrajni. Između ostalih, jerk test testira otpornost proizvoda na težinu (ponavlja se do 10 000 ciklusa), test trakcije testira izdržljvost tkanine i spojeva.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima