Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8384116
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
PROIZVODI ZA NJEGU PSA

Šampon za pse

SOLOGNAC
Decathlon
Idealno za čišćenje i pranje psa, bez obzira na pasminu. Prikladan za sve lovačke pse starije od godinu dana. Bez mirisa, duboko prodire i raspetljava dlake. Pjeni se te time olakšava raščešljavanje i njegovanje.

Prednosti proizvoda

Ograničava neugodne mirise Blagi šampon za sve vrste dlaka, bez mirisa.

Tehničke informacije

Upotreba

Jednostavno šamponiranje zahvaljujući pjeni. Za maksimalnu učinkovitost, očetkajte, masirajte i temeljito isperite psa prije namjene kako biste uklonili blato i nečistoću. Tako će proizvod bolje djelovati. Nanesite na mokro krzno i izbjegavajte kontakt sa sluznicom.Regenerator raspetljava krzno. Formula osmišljena za dubinsko čišćenje.

Za koje pse je namijenjen?

Posebno osmišljen za odrasle pse starije od 12 mjeseci, ovisno o pasmini. Koža štenadi veoma je osjetljiva. Potrebno je koristiti šampone s neutralnom pH vrijednošću kako bi se izbjegao rizik od nadraživanja ili osipa (šampon nema neutralnu pH vrijednost).

Šampon bez mirisa

Ovaj proizvod bez mirisa ima dvije prednosti: 1: ne prikriva jedan miris drugim. 2: miris zbunjuje osjetilo njuha, što je problem tijekom praćenja i lova.

Rok uporabe

Upotrijebiti unutar 12 mjeseci nakon otvaranja.

Sastav

voda, natrijev lauril sulfat, kokamidopropil betain, natrijev klorid, PEG-200 hidrogenirani gliceril palmitat, hidroksipropil guar hidroksipropil trimonijev klorid, limunska kiselina, parfem, PEG-7 gliceril kokoat, natrijev hidroksid, glicerin, benzil alkohol, 2-bromo-2-nitropropan-1, 3-diol.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima