NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8518955
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MUŠKA ODJEĆA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Šešir za surfanje muški sivi

OLAIAN
4.5/5
4.5/5
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš tim dizajnera osmislio je ovaj šešir otporan na UV zrake koji je savršeno prikladan za surfanje, za UV zaštitu čak i kad je mokar. Štitite se od UV zraka i u vodi. Ostaje na mjestu zahvaljujući traci ispod brade čak i tijekom prolaska ispod valova.

Prednosti proizvoda

Zaštita od sunca Tkanina UPF50+. I mokro štiti od sunca. Zaustavlja najmanje 95 % UV zraka.
Stabilnost Podesiva i odvojiva neoprenska traka za bradu s kopčom. Prikladno za valove.
Brzo sušenje Tkanina od sintetike i poliestera koja se brzo suši.

Tehničke informacije

Stabilnost tijekom bavljenja vodenim sportovima

Šešir ima sustav stezanja:

- podesivu neoprensku traku ispod brade za držanje na mjestu, čak i na valovima.
Iako je osmišljena za surfanje i bodyboarding, prikladna je također za vožnju gumenjakom, SUP, hodanje uz vodu, daskanje, kitesurfing itd.

Štiti od UV zraka i kad je mokro

Tkanina ovog proizvoda protiv UV zraka OLAIAN omogućuje zaustavljanje najmanje 98% UVB zraka i 95% UVA zraka (UPF 50+). To je jamstvo učinkovite zaštite od sunca. Može se koristiti na kopnu i u vodi, za vodene i nautičke sportove.

Što znači UPF 50+?

UPF je indeks zaštite od sunca (Ultra Violet Protection Factor) standardiziran na svjetskoj razini. Određuje razinu zaštite tkanine te, preciznije, koliko UV zraka propušta. Kako bi bila u skladu s normama, mora zaustaviti najmanje 95 % UV zraka. UPF 50 + znači da tkanina zaustavlja najmanje 95% UVA zraka i 98% UVB zraka.

Zaštita od sunca

Kod zaštite od sunca, potrebno je uzeti u obzir i pojave kao što su odsjaj (na vodi, pijesku itd.), toplina, doba dana, itd. Nošenje ove kape ne znači da možete izostaviti ostale mjere zaštite od sunca: nošenje sunčanih naočala, redovito nanošenje kreme za zaštitu od sunca, nošenje majice ili kratkih hlača s UV zaštitom, redovito unošenje tekućine, itd.

Zaštita od sunca za surfanje

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Što je OLAIAN?

OLAIAN, DECATHLONOV BREND ZA SURFANJE
Smješten u Hendayeu u jugozapadnoj Francuskoj, OLAIAN je Decathlonov brend za surfanje. U našim uredima na obali u istom danu možemo dizajnirati proizvod za surfanje i ispitati ga u stvarnim uvjetima

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
100% Poliamid
Upute o brizi Prati odvojeno. Sušiti položeno.
Upute za pranje
Ručno pranje
Ručno pranje
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Ograničena uporaba: Jedino su pokriveni dijelovi tijela zaštićeni.

Naše obaveze

Materijale koji pružaju zaštitu od sunca ispitali su naši inženjeri u laboratoriju. U skladu su sa standardom na snazi: EN 13758-2. Sustavno provodimo testove materijala prije proizvodnje. Imamo također u svojim laboratorijima vlastitu opremu za mjerenje kojom dopunjujemo ispitivanja koja su proveli neovisni laboratoriji. Proizvodi su laboratorijski ispitani mokri, suhi te pri upotrebi u stvarnim uvjetima (rastezani su kao pri upotrebi).
Testirajte proizvod Stvorili su i ispitali naši timovi u Hendayeu (Francuska). Materijali korišteni za izradu ovog proizvoda ispitani su u laboratoriju kako bi se jamčila najbolja kvaliteta i trajnost.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima