NOVO: CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8311140
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
SKATEBOARDING

Skateboard Complete 100 Galaxy crveni

OXELO
4.4/5
4.4/5

Boja : BIJELA / CRNA / CRVENA

Decathlon
Ovaj jednostavni skateboard od javora osmislio je naš tim skejtera i savršen je za učenje i poboljšavanje vještina na ulici ili rampi. Skateboard izrađen od 100% kanadskog javora (čvrstoća i odskok). Daska je idealna za svakoga tko želi poboljšati svoje vještine na ulici i rampi.

Prednosti proizvoda

Kvaliteta odskoka 100% kanadski javor, 7 slojeva.
Preciznost Daska 8" x 31,6". Srednje konkavna za dobro upravljanje.
Kvaliteta klizanja Skateboard za različite površine (skatepark od drva/betona, ceste itd.)
Jednostavno rukovanje Aluminijska osovina, ležajevi 92A. Kotač od poliuretana 52 mm, 99A.

Tehničke informacije

Daska skateboarda?

Dimenzije : 8 x 31,6, srednje konkavna, širok i nagnut nos (sprijeda) i rep (straga) za izvođenje trikova.
100% kanadski javor je vrlo otporan i dugotrajan. Drvo kanadskog javora je najprikladnije za izradu skateboarda: tvrdo, čvrsto i lagano.

KOTAČI I LEŽAJEVI

Kotači od 100% poliuretana, 52 mm, tvrdoća 99A. Ovi kotači su jednako udobni za vožnju u skateparku i na ulici. Prilično tvrdi za izvođenje powerslideova, a dovoljno mekani kako se ne bi osjećale vibracije uzrokovane neravnim tlom.
Skateboard COMPLETE 100 je opremljen ležajevima ABEC 7. Ležajeve je potrebno razraditi; bit će najbolji nakon nekoliko vožnji.

Ova daska je osmišljena za početnike i razvit će manju brzinu od daske COMPLETE 500.

Osovine (za montažu kotača)

Osovine od aluminija s ležajevima osovina od poliuretana (tvrdoća 88A). Ove osovine su savršene za izvođenje prvih grindova.

Ako volite izvoditi grindove, preporučujemo osovine FURY EVO 2. Te osovine su montirane na skateboard COMPLETE 500. Prikladnije su za intenzivniju upotrebu i omogućuju bolji grind.

Koliko teži Team 100?

2,3 kg.

Kako se naši proizvodi testiraju?

Prije puštanja proizvoda u prodaju, provodimo niz ispitivanja kako bismo provjerili kvalitetu i čvrstoću. Naši ljubitelji skateboardinga u Decathlonu zatim provode ispitivanja u stvarnim uvjetima kako bi provjerili zadovoljavaju li proizvodi potrebe za koje su namijenjeni. Naši ljubitelji skateboardinga ne štede proizvode kako bismo bili sigurni da odgovaraju svim situacijama. Ova bliska suradnja tijekom postupka izrade znak je stvarne kvalitete.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Daska
100% Drvo
Skateboard osovine
100% Aluminij
Kotači za skateboard
100% Poliuretan
Ležaj
100% Željezo
Savjeti o zalihama Čuvajte na suhom i prozračnom mjestu, dalje od vlage. Izbjegavajte kontakt s vodom i vlažna mjesta poput prtljažnika zimi.

Naše obaveze

Osmislila i odobrila zajednica ljubitelja skateboardinga i tehničkih partnera. Ti skejteri rade u Decathlonovim trgovinama diljem svijeta i dijele našu strast prema skateboardingu.
Testirajte proizvod Sve daske ispitane su u laboratoriju. Ta ispitivanja potvrđuju sukladnost s europskim normama, te otpornost na trošenje. Pored laboratorijskih testova, podvrgavamo ih i testiranjima na terenu - neka su prema zadanim kriterijima, a druga se temelje na mišljenjima korisnika - kako bismo zaista provjerili svojstva proizvoda.
Oslanjamo se na našu zajednicu ljubitelja vožnje koji rade u Decathlonovim prodavaonicama diljem svijeta.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima