Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8506163
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MOJ PRVI SKATEBOROARD

Skateboard Play 120 Medusa za djecu od 3 do 7 godina

OXELO
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Naš tim osmislio je ovaj skateboard za djecu u dobi od 3 do 7 godina za učenje uz zabavu. Dijete vam je spremno za učenje vožnje skateboarda? Da bismo olakšali učenje i učinili ga sigurnijim i zabavnijim, osmislili smo simetričnu dasku s osovinom koja bolje odgovara mladim vozačima.

Prednosti proizvoda

Stabilnost Za veću stabilnost, ovaj skateboard ima šire postolje.
Jednostavno učenje Niža daska olakšava djeci odgurivanje
Kvaliteta klizanja Ležajevi ABEC 3 za glatku vožnju.
Jednostavno rukovanje Djeca uče zavoje uz mekane poliuretanske ležajeve
Jednostavno korištenje Nacrti na gripu pomažu djeci gdje trebaju stati.

Tehničke informacije

Riječ o osovinama na Play 120

Da bi bolje odgovarao djeci od 3 do 7 godina, sadrži široko postolje: daska je spuštena i ne dolazi do učinka poluge na nosu i repu.
Odabrali smo ležajeve ABEC 3 za glatku vožnju i mekše umetke za lakše skretanje.
Da biste bili sigurni da skateboard prati rast djeteta, sadrži otvore za pomicanje osovine u normalan položaj.

Skateboard za zabavniju vožnju mladih vozača

Uz simetričan dizajn i nižu visinu, Play 120 ne izgleda poput uobičajenih skateboarda.
Za veću stabilnost, osovine su šire postavljene i u nagibu.
Rezultat: niža daska za lakše odgurivanje.
S osovinama na nosu i repu, nema učinka poluge ni uobičajenog namještanja položaja zahvaljujući simetričnom obliku. Skateboard za lakše i zabavnije učenje vožnje.

Osovine, nos, umetci – Rječnik 101:

Osovine su dijelovi učvršćeni u dasku koji drže kotače i ležajeve. Različitih su kvaliteta od ABEC 1 i umetci omogućavaju naginjanje daske pri zavoju.
Nos i rep odnose se na prednji i stražnji dio skateboarda.
Zašto skateboard ima prednji i stražnji dio? Jer ne stavlja svatko isto stopalo sprijeda. Skejteri imaju opušteniji položaj kad je desna noga sprijeda i uobičajen položaj kad je lijeva noga sprijeda.

Naš tim govori o osmišljavanju skateboarda:

Sve je započelo prije dvije godine. Htjeli smo osmisliti skateboard prilagođen djeci od 3 do 7 godina koji uče odgurivanje, vožnju i zavoje. Zato smo upotrijebili prave ležajeve za glatku vožnju: učenje sporta treba biti zabavno. Ako je sve teško, zabava brzo nestaje. Ispitali smo skateboard u školama za djecu u Dordogneu u Francuskoj da bismo izradili jednostavan proizvod prikladan njihovom uzrastu. Cilj je da se djeca zabave u vožnji

Kako se pripremiti za učenje? Naš tim ima nekoliko savjeta:

Da biste naučili voziti skateboard, nabavite pravu opremu: kacigu, štitnike za laktove, koljena, zapešća. Uz zaštitnu opremu nećete se ozlijediti kad padnete. Padovi su dio skateboardinga, kao kad učite hodati. Ili poput džuda kad učite kako pravilno padati. Zatim nađite pravo mjesto za vježbanje: ravno tlo bez automobila. Prazno parkiralište je odlično za početak

Kako učiti dijete?

Nekoliko savjeta:
- Dijete prvo uči odgurivanje s jednom nogom na skateboardu i drugom na tlu. Nakon što se počnu ugodnije osjećati, mogu učiti vožnju.
- Možete im pomoći: neka dijete stane na dasku, a vi ga lagano gurajte. Mogu učiti održavanje ravnoteže i steći osjećaj zavoja bez brige o odgurivanju.

Težina

2,196 kg

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Skateboard
100% Drvo
Savjeti o zalihama Daska je izrađena od drveta: za produljenje vijeka trajanja spremajte na svježem i suhom mjestu. Izbjegavajte kontakt s vodom.
Ograničena uporaba: Nije namijenjen za trikove. Maksimalna težina korisnika: 50 kg:)

Naše obaveze

Skateboard je osmislio tim skejtera koji voze od djetinjstva. Model je osmišljen u suradnji s nekoliko škola poput All Board Family u Dordognu u Francuskoj.
Testirajte proizvod Sve daske ispitane su u laboratoriju. Ta ispitivanja osiguravaju sukladnost sa svim europskim normama za daske skateboarda i longboarda. Provedena su i ispitivanja trošenja. Ovi laboratorijski testovi nadopunjuju se testovima na terenu, neki se odnose na mjerenja, a neki na opažanja korisnika, kako bi proizvod bio podvrgnut najstrožim testovima. Rezultat: ispitan i atestiran proizvod.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima