Referentni broj : 8667269
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKI GRUDNJACI I DONJE RUBLJE ZA FITNESS

Sportski grudnjak 900

DOMYOS
4.2/5
4.2/5

Boja : BLIJEDO RUŽIČASTA

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Dizajnirali smo ovaj grudnjak za kardiofitnes za vježbanje visokim intenzitetom: HIIT, kardio vježbe, trampolin, body attack, preskakanje, trčanje na traci. Odabrali smo "trkačka" leđa i podesive naramenice kako bi ovaj sportski grudnjak bio udoban. Ugrađeni umetci od pjene pomažu oblikovati vaše grudi. Kombinirajte različite printeve.

Prednosti proizvoda

Potpora grudi SNAŽNA POTPORA: smanjuje kretanje grudi* za 29,2% kod vježbi jakog intenziteta.
Oblikovanje Ugrađene košarice naglašavaju prirodni oblik vaših grudi.
Propuštanje znoja Prozračna tkanina koja se brzo suši i održava vas u suhome dok vježbate.
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

Košarice s umetcima od pjene

Sportski grudnjak za fitness 900 sa snažnom potporom ima oblikovane umetke od pjene.

Grudnjak dizajniran za aktivnosti visokog intenziteta

Grudnjak za fitness 900 u plus veličini sa snažnom potporom savršen je za fitness aktivnosti visokog intenziteta (HIIT, kardio vježbe, trampolin, preskakanje, trčanje na traci, body attack). Ugrađeni umetci od pjene naglašavaju prirodni oblik vaših grudi i pružaju visoku razinu potpore tijekom aktivnosti. Leđa su napravljena od funkcionalne prozračne tkanine radi odvođenja vlage. *Smanjuje 29,2% udaraca u usporedbi s klasičnim grudnjakom pri aktivnostima jakog intenziteta

Nekoliko mogućnosti podešavanja za savršeno pristajanje

Svaki sustav podešavanja na ovom grudnjaku pomaže kod udobnosti. Kukice sprijeda omogućuju vam podešavanje veličine grudi. Grudnjak možete podignuti ili spustiti na leđima pomoću podesivih naramenica.

Obavezna sportska oprema za zaštitu grudi

Vaše su grudi osjetljive i potporu im gotovo u cijelosti osigurava samo koža. Kod fizičke aktivnosti podvrgnute su mnogo većem naporu nego u svakodnevnom životu. Ovisno o intenzitetu grudi su podložne pokretima i poskakivanju koji stvaraju silu do pet puta veću od uobičajene težine grudi, bez obzira na vašu dob ili veličinu košarice. Sportski grudnjak pruža potporu i udobnost koja vam je potrebna za vježbanje. On štiti od udaraca, boli i prijevremene obješenosti.

Odgovarajuća potpora: ni previše, niti premalo

Dok vježbate vaša koža i ligamenti u grudima istežu se zbog dodatnog poskakivanja. Bez dovoljne potpore možete osjetiti bol ili prijevremenu obješenost. Međutim, presnažna potpora također može biti dugoročno štetna. Ona mora biti prilagođena veličini košarice i intenzitetu udaraca. Cilj je zaštititi grudi bez promjene njihovog prirodnog kretanja.

Tri razine potpore ovisno o sportu

Dizajnirali smo naše sportske grudnjake s tri različite razine potpore kako bi odgovarali vrsti aktivnosti kojom se bavite: lagana potpora za aktivnosti koje ne uzrokuju pretjerano kretanje grudi (pilates, istezanje, trening snage itd.); srednja potpora za aktivnosti koje uzrokuju umjereno i neopetovano poskakivanje (fitness ples, kardiotrening itd.); snažna potpora za aktivnosti koje podrazumijevaju intenzivno kretanje (step, trčanje, skakanje na trampolinu itd.).

Kako odabrati odgovarajuću veličinu grudnjaka

Za najbolju potporu i udobnost potreban vam je grudnjak odgovarajuće veličine. Za odabir pravog grudnjaka koristite mjernu traku kako biste izmjerili svoje grudi (bez grudnjaka). Stanite pred ogledalo. Držite traku vodoravno, u visini leđa na donjem dijelu lopatica. Stavite traku na najširi dio grudi. Izmjerite bez stezanja trake.
Usporedite ovaj broj s vodičem za veličine kako biste odredili vašu veličinu.

Kako su dizajnirani grudnjaci DOMYOS?

Sportske grudnjake Domyos kreirao je naš tim sportaša kako bi vam pružili što je moguće veću udobnost i spriječili zdravstvene probleme. Ne koristimo žicu jer ne želimo riskirati ozljedu ili nastanak cista. Broj šavova oko bradavica sveden je na minimum kako bi se izbjeglo nadraživanje, a odabrane su tkanine koje propuštaju znoj kako bi vam bilo udobno i kako bi se znatno spriječio rizik od iritacija.

Kako se testiraju grudnjaci DOMYOS?

Svi naši proizvodi laboratorijski su testirani provođenjem testa potpore grudi koji mjeri smanjenje brzine kretanja grudi za vrijeme sportskih aktivnosti*. Ocjenjuju se na ljestvici od 1 do 5: 1 za laganu potporu, 3 za srednju potporu i 5 za snažnu potporu.
*U usporedbi s klasičnim grudnjakom, sportski grudnjaci Domyos jamče smanjenje kretanja grudi za minimalno 10% (razina 1) do više od 50% (razina 5).

Podvrgavaju li se Decathlonovi proizvodi testiranju prije stavljanja u prodaju?

Da, naravno! Sve naše tkanine podvrgavaju se strogim laboratorijskim testovima kako bi bila osigurana vaša udobnost i sigurnost. Testiramo ih na izdržljivost, puštanje boje, otpornost na učestala pranja, propuštanje znoja, itd. Ove testove zovemo testovi torture.
A nakon toga? Sportaši poput vas testiraju proizvode tijekom normalnih aktivnosti. Slušamo i analiziramo njihove povratne informacije kako bismo popravili ono što treba poboljšati prije dovršetka proizvoda!

Oznaka za uspoređivanje učinka proizvoda na okoliš

Učinak proizvoda na okoliš procjenjuje se za cijeli njegov životni vijek i uz pomoć različitih pokazatelja. Uvedena je globalna oznaka ABCDE kako bi vam olakšala raspoznavanje proizvoda s najboljim učinkom na okoliš. Uspoređujemo proizvode iste vrste kako bismo utvrdili rezultat za svakog od njih. Decathlon dobrovoljno prikazuje učinke proizvoda na okoliš.
Više informacija potražite na: http://sustainability.decathlon.com/

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavna tkanina
90% Poliester, 10% Elastan
Materijal leđa
74% Poliester, 26% Elastan
Podstava košarice
100% Poliester
Sekundarna podstava
100% Poliamid
Upute o brizi Prati prije prve uporabe. Prati s maramicom za upijanje boja. Stavite u vrećicu za pranje. Prati sa sličnim bojama.
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje

Naše obaveze

Testirajte proizvod Ovaj je proizvod podvrgnut testovima pranja i sušenja kako bi se provjerila njegova postojanost oblika i boje.
Navedeni testovi provode se redovito u vanjskom laboratoriju i omogućuju potvrdu primjene naših standarda kvalitete.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima