CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8577739
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
MUŠKA ODJEĆA, OBUĆA I RUKSACI

Štap za brzo planinarenje FH500 bijeli

QUECHUA
Decathlon
Naš tim osmislio je ovaj štap u podnožju Mont Blanca za ljubitelje brzog planinarenja. Želite se slobodno kretati dok planinarite? Težine 210 g, štap osigurava slobodu kretanja i uživanje u krajoliku!

Prednosti proizvoda

Lakoća Težina: 210 g
Ergonomsko držanje udobna drška od EVA pjene s podesivom trakom za zapešće
Podesivost sustav unutarnjeg podešavanja vijkom.Sklopljeno: 82 cm
Rasklopljeno: 130 cm
Jednostavno prenošenje 2 dijela za jednostavnu pohranu i nošenje na ruksaku

Tehničke informacije

Kako podesiti štapove?

Podlaktica koja drži štap mora biti okomita na ruku koja se nalazi uz tijelo. Radi podešavanja: odvrnite srednji dio, ispod prstena donjega dijela odredite željenu dužinu štapa (u centimetrima) te čvrsto stegnite, no bez pretjerivanja; ponovite postupak na donjemu dijelu. NIKADA NE PREKORAČUJTE „STOP LINE‟ jer će se u suprotnome štap slomiti tijekom upotrebe.

Savjeti za upotrebu

Prije polaska: uvijek provjerite da su štapovi dobro zategnuti.
Prilikom spuštanja možete produljiti štap. Pri spuštanju preporučeno je ukloniti vezicu kako vas štapovi ne bi ometali pri eventualnome padu.

Dodatna oprema

Priložen okrugli nastavak za ljeto (malen promjer).
Kompatibilno s okruglim nastavcima za zimu, koji su širi.

Ekološki pristup

Budući da želimo očuvati planet, Quechua je posvećena ograničavanju učinka svojih proizvoda na okoliš. Ovaj proizvod još nije ekološki dizajniran, ali radimo na tome: ekodizajn, popravljivost i održivost u srcu su naših razvoja.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Šipka
100% Aluminij
Ručka
20% Polioksimetilen, 80% Etilen vinil acetat
Savjeti o zalihama Spremajte štapove na suho mjesto, bez stezanja sustava zatvaranja
Ograničena uporaba: Ne stavljati na ruksak tijekom oluje.

Naše obaveze

Ispitivanja na terenu: sve naše štapove ispituju korisnici u stvarnim uvjetima uporabe. U sklopu naših „Zadataka ispitivanja‟ voditelj proizvoda surađuje naročito s osobama koje nisu povezane s QUECHUOM, radi ispitivanja, razvoja i potvrde proizvoda.
Testirajte proizvod Laboratorijska ispitivanja fleksije i kompresije provedena su na otvorenome štapu kako bi se zajamčila njegova učinkovitost i njegova otpornost ako se korisnik mora snažno osloniti na njega. S druge strane, ispitivanja trganja, stezanja i umora provedena su kako bi se provjerilo držanje i učinkovitost sustava stezanja, dok su ispitivanja trganja provedena na iglama i ručkama radi simulacije slučajeva blokiranja tijekom upotrebe.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima