Referentni broj : 8544388
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
DODACI ZA OPORAVAK I PRIPREMU

Štap za masažu 500 MODULAR

APTONIA
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Osmislili smo inovativni štap za masažu. Nakon treninga pripremite se za natjecanja prilagođavanjem masaže koja vam je potrebna! Bole vas mišići nakon treniranja? Vrat, leđa, bedra, listovi: domišljato! Zahvaljujući odvojivim modulima ovaj štap može se prilagoditi svakom dijelu tijela te primijeniti odgovarajući pritisak.

Prednosti proizvoda

Polivalentnost Koristite štap za masažu na više područja: leđa, vrat, noge itd.
Fleksibilnost Prilagodite štap području koje masirate zahvaljujući odvojivim modulima.
Jednostavno korištenje Jednostavno prikvačite narančaste module ili ih otkvačite.
Anatomski dizajn Pritisak na mišiće može se prilagoditi ovisno o intenzitetu masaže.
Ekodizajn Plastični materijal male težine, -25% CO2 u odnosu na prethodnu verziju.

Tehničke informacije

Kako podesiti štap za masažu?

Osmislili smo štap za masažu koji se može prilagoditi vašim potrebama i koji vam omogućuje da samostalno masirate velik broj grupa mišića s pomoću samo jednog proizvoda:
Dvije narančaste poluloptice skinite sa štapa pritiskom na njih, a vratite po želji. Možete ih staviti zajedno u obliku X ili O ili razmaknuti s pomoću crnih valjaka.

Upotreba štapa za masažu

Savjetujemo da se nakon bavljenja sportom masirate navečer ili sljedećeg dana.
Nakon što prilagodite štap području koje želite masirati i intenzitetu masaže koja vam je potrebna, držite ga za obje ručke i valjajte duž mišića, u smjeru naprijed-natrag za opuštanje ili u smjeru odozdo prema gore za dreniranje. Primijenite pritisak ovisno o svojim potrebama i masirajte područje 5 minuta.
Želite saznati više? Pogledajte video objašnjenja u nastavku.

Zašto je dobro masirati se nakon sportske aktivnosti?

Samomasaža čini mišiće fleksibilnijima. Time pospješujete njihov oporavak. Na taj način lakše radite nizove treninga i postajete sve bolji!
Jednostavniji za upotrebu od valjka, ovaj štap za samomasažu sa svojim modulima omogućuje vam dubinsku masažu svih grupa mišića, ciljnih i bolnih točaka.

Jednostavno i domišljato rješenje: Saznajte više o štapu za masažu Modular 500

„Masiranje vlastitih leđa nije baš jednostavno.”
Kako onda samostalno masirati cijelo tijelo? Ovo je pitanje potaknulo naš dizajnerski tim da osmisle ovaj štap za masažu koji se jednostavno i brzo postavlja: 2 odvojiva modula i 4 klizna modula, što manje opreme za što više mogućnosti.
Nakon 18 mjeseci rada na dizajnu i nakon što su ga testirali naši triatlonci, s ponosom vam predstavljamo ovaj domišljati i višenamjenski štap za masažu koji se jednostavno prilagođava vašim potrebama.

Naš tim triatlonaca govori o oporavku:

„Ako ste malo pretjerali s treningom, masaža će vam definitivno pomoći. Želite savjet? Ako se radi o umoru, masaža može pričekati do sljedećeg dana. Najvažnije nakon sportske aktivnosti jesu napitak za oporavak i kompresijske čarape.”
„Budući da ne trčim često, znam da će štap za masažu spriječiti bol od treninga u sljedećim danima. Nakon masiranja istu večer sljedećeg dana osjećaj je sjajan. Doista pomaže dobrom vježbanju."

Koje su dimenzije proizvoda?

Duljina: 400 mm
Promjer: 75 mm

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Ležaj
100% Polipropilen
Ručka
100% Polipropilen
Šipka
30% Staklena vuna, 70% Poliamid 6.6

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima