Sakrij filtere
Filteri 0
Poredaj po:
Filteri 0
  • Štap za masažu 500 MODULAR
Štap za masažu 500 MODULAR
DECATHLON
8757637

Štap za masažu 500 MODULAR

15,49 € (116,71 kn)
s PDV-om
  • Štap za masažu 500 MODULAR
Štap za masažu 500 MODULAR
Veličina :
Nije dostupno online

Dostupnost po trgovinama

Osmislili smo inovativni štap za masažu. Nakon treninga pripremite se za natjecanja prilagođavanjem masaže koja vam je potrebna!

PREDNOSTI PROIZVODA

Polivalentnost

Polivalentnost

Koristite štap za masažu na više područja: leđa, vrat, noge itd.
Fleksibilnost

Fleksibilnost

Inovacija: zahvaljujući odvojivim modulima ovaj štap može se prilagoditi svakom dijelu tijela!
Jednostavno korištenje

Jednostavno korištenje

Jednostavno prikvačite odvojive module ili ih otkvačite.
Anatomski dizajn

Anatomski dizajn

Pritisak na mišiće može se prilagoditi ovisno o intenzitetu masaže.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Kako podesiti štap za masažu?

Osmislili smo štap za masažu koji se može prilagoditi vašim potrebama i koji vam omogućuje da samostalno masirate velik broj grupa mišića s pomoću samo jednog proizvoda:
Dvije odvojive poluloptice skinite sa štapa pritiskom na njih, a vratite po želji. Možete ih staviti zajedno u obliku X ili O ili razmaknuti s pomoću crnih valjaka.

Upotreba štapa za masažu

Savjetujemo da se nakon bavljenja sportom masirate navečer ili sljedećeg dana.
Nakon što prilagodite štap području koje želite masirati i intenzitetu masaže koja vam je potrebna, držite ga za obje ručke i valjajte duž mišića, u smjeru naprijed-natrag za opuštanje ili u smjeru odozdo prema gore za dreniranje. Primijenite pritisak ovisno o svojim potrebama i masirajte područje 5 minuta.
Želite saznati više? Pogledajte video objašnjenja u nastavku.

Zašto je dobro masirati se nakon sportske aktivnosti?

Samomasaža čini mišiće fleksibilnijima. Time pospješujete njihov oporavak. Na taj način lakše radite nizove treninga i postajete sve bolji!
Jednostavniji za upotrebu od valjka, ovaj štap za samomasažu sa svojim modulima omogućuje vam dubinsku masažu svih grupa mišića, ciljnih i bolnih točaka.

Jednostavno i domišljato rješenje: Saznajte više o štapu za masažu Modular 500

„Masiranje vlastitih leđa nije baš jednostavno.”
Kako onda samostalno masirati cijelo tijelo? Ovo je pitanje potaknulo naš dizajnerski tim da osmisle ovaj štap za masažu koji se jednostavno i brzo postavlja: 2 odvojiva modula i 4 klizna modula, što manje opreme za što više mogućnosti.
Nakon 18 mjeseci rada na dizajnu i nakon što su ga testirali naši triatlonci, s ponosom vam predstavljamo ovaj domišljati i višenamjenski štap za masažu koji se jednostavno prilagođava vašim potrebama.

Naš tim triatlonaca govori o oporavku:

„Ako ste malo pretjerali s treningom, masaža će vam definitivno pomoći. Želite savjet? Ako se radi o umoru, masaža može pričekati do sljedećeg dana. Najvažnije nakon sportske aktivnosti jesu napitak za oporavak i kompresijske čarape.”
„Budući da ne trčim često, znam da će štap za masažu spriječiti bol od treninga u sljedećim danima. Nakon masiranja istu večer sljedećeg dana osjećaj je sjajan. Doista pomaže dobrom vježbanju."

Koje su dimenzije proizvoda?

Duljina: 400 mm
Promjer: 75 mm

Video