CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8543447
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŠTITNICI ZA NOGE I STOPALA KONJA KOD JAHANJA

Štitnici za kičice konja 500 2 komada tamnocrveni

FOUGANZA

Boja : Truffle smeđa / Plavosiva

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Osmišljeni za zaštitu i udobnost konja. Osmišljeni za trening, slobodno vrijeme i natjecanja. Štitnici za kičice 500 Jump prilagođavaju se obliku konjskih nogu te omogućuju optimalnu zaštitu i udobnost!

Prednosti proizvoda

Zaštita od udaraca Otporna nova školjka i pjena koja pokriva tetivu.
Udobnost korisnika Optimalna udobnost zbog mekane pjene s unutarnje strane školjke.
Jednostavno korištenje Široke, podesive trake za zatvaranje koje olakšavaju stavljanje i podešavanje.
Polivalentnost Izuzetno svestrani: osmišljeni za trening, slobodno vrijeme i natjecanja.
Jednostavno održavanje Održavajte ih četkanjem ili brisanjem vlažnom spužvom.

Tehničke informacije

Udobna zaštita:

Naši dizajneri prihvatili su izazov osmišljavanja proizvoda koji su kombinacija učinkovitosti i udobnosti za trening. Rezultat su ovi višenamjenski štitnici za kičice koji pristaju konjima svih oblika i veličina. S novom vanjskom školjkom oblikovanom od mekane, ali otporne plastike i unutarnjom pjenom debljine 6 mm, ovi štitnici potpuno obuhvaćaju konjske noge i štite kičice i tetive od udaraca, a da pritom ne ometaju kretanje.

Kombinacija sa štitnicima za tetive 500 Jump i/ili štitnicima za noge 500:

Za optimalnu zaštitu štitnike za kičice možete kombinirati sa štitnicima za tetive 500 Jump. Izrađeni su od istih materijala i omogućuju istu razinu zaštite, udobnosti i prianjanja stražnjih nogu konja. Na nekim natjecanjima u preskakanju prepona obavezni su svi ovi štitnici, dostupni u više boja. Na vama je samo da prijeđete stazu bez pogrešaka!

Prikladni za sve discipline:

Štitnici za kičice 500 Jump lako se oblače zahvaljujući podesivoj čičak traci i mogu se koristiti u različite svrhe. Štite konja pri ravnom radu i preponskom jahanju. Ovi štitnici u skladu su s propisima određenih natjecanja u preponskom jahanju!

Za sve konje:

Budući da se konji razlikuju, štitnici 500 Jump osmišljeni su za pristajanje što većem broju konja i omogućavanje svakom konju potreban učinak i udobnost. Zahvaljujući izuzetno udobnoj umjetnoj pjeni s unutarnje strane i podesivom sustavu čičak traka, ovi štitnici se mogu nositi vrlo blizu konjskih nogu. Školjka je također ispitana na brojnim različitim konjima za provjeru savršenog funkcioniranja!

Zaštita konjskih udova:

Možda tako ne izgledaju, ali ovi dijelovi tijela su krhki! Tetive i kičice područja su koja trebaju dobru zaštitu! Bez obzira radi li se o treningu, laganom radu ili natjecanju, svakako zaštitite noge konja odgovarajućim štitnicima ili zavojima. Noge konja mogu se lako trljati jedna uz drugu ili kopita mogu zapinjati za nogu, što može dovesti do ozljede! Štitnici 500 Jump lako se stavljaju i omogućuju stvarnu zaštitu.

Lako održavanje:

Štitnici za kičice 500 Jump profesionalni su, čvrsti i osmišljeni za pristajanje različitim konjima. Osim toga lako se održavaju. Jeste li galopirali kroz blato? Ostavite štitnike da se osuše, zatim ih brzo očetkajte, osobito na dijelovima koji dodiruju konjske noge. Možda će ih na kraju trebati obrisati vlažnom spužvom. Ako želite, možete ih radije isprati. Nakon toga, opet su spremni za upotrebu!

Dimenzije:

S = PS

M = CS:
Dužina: 27,6 cm
Visina: 14.5 cm
L = FS: Dužina: 30 cm
Visina: 15,5 cm

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Zaštitna navlaka
100% Termoplastični poliuretan
Materijal leđa
100% Poliester
Pjena
100% Pjenasta nitril butadien guma
Upute za pranje
Strojno pranje - 30° max - nježno
Strojno pranje - 30° max - nježno
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne upotrebljavajte izbjeljivač
Ne sušite u sušilici
Ne sušite u sušilici
Ne peglajte
Ne peglajte
Nije za kemijsko čišćenje
Nije za kemijsko čišćenje
Savjeti o zalihama Ostavite da se osuše prije spremanja na čisto i prozračno mjesto.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima