Referentni broj : 8577919
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
SVJETLA ZA BICIKL

Stražnje svjetlo za bicikl RL 510 USB LED

ELOPS
4/5
4/5
Decathlon
Naši dizajnerski timovi razvili su ovo stražnje svjetlo za VIDLJIVOST straga! Jedan način rada i rastezljivi držač za jednostavno korištenje. Stražnje LED svjetlo za bicikl koje ne trepti i puni se putem USB-a. Proiz. u Francuskoj. Stražnje svjetlo odobreno za korištenje na cestama u Francuskoj i Njemačkoj (među najzahtjevnijim propisima).

Prednosti proizvoda

Vidljivost Snaga: 3 lumena
Vidljivost s 220°
Neprekidno.
Odobreno za cestovnu vožnju
Autonomija Ustaljeni način rada 5 i pol sati Bez indikatora načina rada.
Puni se USB-om.
Polivalentnost Lastika za cijev sjedala + kopča za kacigu i drugi pribor
Vodootpornost IPX 4: Podnosi prskanje i jaku, dugotrajnu kišu.
Otkrijte pojedinosti proizvoda

Tehničke informacije

Sigurnost za svakoga

Zahvaljujući povratnim informacijama biciklista i ostalih sudionika u prometu (vozača i pješaka) naši su dizajnerski timovi osmislili svjetla za optimalnu VIDLJIVOST bicikla.
S jednim ciljem: osigurati sigurnost biciklista.
Opremljeno posebnom lećom, omogućuje VIDLJIVOST bicikla pod kutom od 220 stupnjeva! Svjetlosni snop pod kutom. Uz istu snagu, odobrena svjetla pružaju bolju VIDLJIVOST bicikla od neodobrenih svjetala.

Pričvrstite ga gdje želite!

Bilo da je zavezano za cijev sjedala ili zakopčano za kacigu, svjetlo RL 510 prilagođava se svakoj potrebi. Kopča omogućuje pričvršćivanje na bilo koju kacigu B'Twin ili drugi kompatibilni dodatak za bicikl.

USB punjač

Svjetlo upozorenja za bateriju uključuje se 30 minuta prije nego što će se svjetla ugasiti. Svjetlo upozorenja treće crveno. Za potpuno punjenje putem USB kabela potrebno je 2 sata kad je uključeno u računalo ili u adapter od 5 V i 500 mAh.

Pazite na svoja svjetla

Ako proizvod ne koristite dulje vrijeme, LiPo baterija će se ugasiti. Ne zaboravite je napuniti svaka 3-4 mjeseca kad nije u upotrebi.

Osim toga, izbjegavajte ostavljati svjetla na hladnom na dulje vrijeme. LiPo baterije ne podnose hladnoću jer gube kapacitet i neće dugo trajati.

Dugi vijek trajanja

Vaš je proizvod namijenjen za najmanje 2500 sati upotrebe, odnosno 40 000 kilometara za prosječnog biciklista (na posao i s posla te sportski biciklisti).

Ako je potrebno, rezervni dijelovi za ovaj proizvod dostupni su u postprodaji i na našim internetskim stranicama.

TEHNIČKE ZNAČAJKE

Kapacitet LiPo baterije: 320 mAh (zajamčeno 500 ciklusa)
Snaga LED svjetla: 3 lumena.Prodaje se s mikro USB kabelom i nosačem.

Težina

0,031 kg

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Glavni dio
4% Čelik, 4% Termoplastična guma, 2% Silikon, 15% Polikarbonat, 4% Polibutilen-tereftalat, 8% PCBA, 17% Baterija - litij, 4% Bakar, 16% Akrilonitril butadien stiren
Ograničena uporaba: Preporučene temperature za korištenje: od -15 °C do 40 °C.

Naše obaveze

Biciklisti koji putuju na posao i s posla te sportski biciklisti u zemljama kao što su Njemačka, Francuska, Španjolska i Belgija.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima