Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Referentni broj : 8559596
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
ŽENSKA OBUĆA ZA KARDIOFITNES

Tenisice za fitnes 120 ženske ružičaste

DOMYOS
3.7/5
3.7/5

Boja : Koraljnoružičasta / Koraljnoružičasta

Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
Naš tim zaljubljenika u fitness osmislio je ove tenisice za početnike koji vježbaju u teretani. Tenisice 120 Mid ženske imaju visok gležanj za dobru potporu.

Prednosti proizvoda

Udobnost Udobne kao da nosite papuče.
Višesmjerna fleksibilnost Prorezi s prednje strane stopala pospješuju promjene smjera
Pristajanje Ojačanja na prstima i visoko gornjište za pokrete u stranu
Amortizacija Debljina potplata upija udarce radi zaštite tijela kod skokova

Tehničke informacije

Zašto nositi tenisice za fitness?

Ispitivanja provedena u našem sportskom laboratoriju pokazala su da fitness i drugi sportovi sadrže potpuno različite pokrete. Pokrete kao što su uvrtanja, skokovi, čučnjevi, iskoraci itd. Naše tenisice osmišljene su kako bi vam pomogle izvesti te pokrete bez opasnosti od ozljede. Nošenje odgovarajućih tenisica smanjuje rizik od ozljeda za 20% u odnosu na osobe koje nose tenisice za trčanje.

RAZLIKA U VISINI: razlika u visini prednjeg i stražnjeg dijela stopala

Sve naše tenisice za fitness imaju razliku u visini od 4 mm. Zahvaljujući tom nagibu potplata od 4 mm osjećaj je bliži prirodnom položaju (bosa = bez nagiba potplata). Važno je imati na umu da će, ako ste navikli na obuću s prevelikim nagibom potplata, kao što su to cipele visokih potpetica, biti potrebno neko vrijeme da se naviknete na tenisice.

Višesmjerna fleksibilnost

Podatnost u više smjerova odnosi se na podatnost i okretanje tenisice radi potpore stopala prilikom promjene smjera.
Ispitivanja su pokazala da je za fitness potrebno 1,7 puta više fleksije i ekstenzije nego za trčanje. Kretanje gležnja također varira ovisno o vrsti fitnessa ili trčanja. Stoga dizajniramo tenisice za kretanje u više smjerova.

Potpora s prednje strane stopala

Zašto je to važno? Potpora s prednje strane stopala, glavnog oslonca u fitnesu, pomaže kod održavanja ravnoteže kad dodirujete tlo radi promjene smjera.

Amortizacija prednjeg dijela stopala

Amortizacija je sposobnost ublažavanja udaraca i vibracija tenisice.
Glavna dodirna točka stopala s podlogom kod fitnessa je na njegovom prednjem dijelu, dok je kod trčanja na peti. Stoga dizajniramo tenisice s optimalnom amortizacijom za zaštitu tijela od opetovanih udaraca uz stabilizaciju potpore za bolje povezivanje pokreta.

Prianjanje i rotacija

Dobro prianjanje omogućuje brzu i laku promjenu smjera, dok u zoni rotacije manje prianjanja omogućuje okretanje bez pritiska na zglobove. Kombinacija senzorskih, mehaničkih i biomehaničkih testova omogućila nam je da utvrdimo dobru razinu prianjanja i zonu potpore tijekom rotacije.

KAKO TO MOŽEMO DOKAZATI? Testiranje proizvoda

U našim laboratorijima naši istraživači proučavaju pokrete zahvaljujući mjernim instrumentima koji precizno mjere reakcije ljudskog tijela. No, kako ništa ne može nadomjestiti iskustvo terena, testove također izvodimo u različitim dvoranama za fitness gdje ćete ih i vi koristiti.

Bonus je da nema tragova na podu.

Potplat je posebno dizajniran kako ne bi ostavljao tragove na tlu.

Može li se trčati po traci za trčanje u ovim tenisicama?

Naše tenisice za fitness dizajnirane su za aktivnosti kardiofitnesa. Mogu se ograničeno koristiti i za trčanje na traci. Ako se želite zagrijati/opustiti prije ili poslije treninga na traci za trčanje su tenisice ono što vam treba. Međutim, ako planirate samo trčati na traci ili na otvorenom, odaberite tenisice dizajnirane za trčanje kako biste izbjegli ozljedu.

Jesu li ove tenisice samo za zatvorene prostore?

Kardiofitnes se uglavnom izvodi u teretanama i/ili kod kuće. Naše su tenisice osmišljene za uporabu u zatvorenom prostoru. Guma je posebno prilagođena za upotrebu u zatvorenom jer je mekša. Nošenje tenisica na betonu uzrokovat će prerano trošenje gume. Prianjanje potplata testirano je na podu teretana i zatvorenih prostora i osmišljeno je za dobro trenje za takve tipove upotrebe.

Pogledajte više Pogledajte manje

Sastav / savjet

Sastav
Gornjište od
30% Poliuretan, 70% Poliester
Vanjski potplat od
30% Sintetička guma, 70% Etilen vinil acetat
Podstava od
100% Poliester
Upute o brizi Prati ručno. Zabranjeno sušenje u sušilici.

Naše obaveze

Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima