Referentni broj : 8514901
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
TENISICE ZA PADEL

Tenisice za padel PS 190 muške mornarskoplave

ARTENGO
Procjena korisnika
Trenutačno nema procjene veličine proizvoda.
Nakon kupnje proizvoda procjenite veličinu proizvoda.
Decathlon
početnice u padelu. Ove tenisice za padel imaju prianjanje potrebno za igranje na pijesku te amortizaciju za bolje ublažavanje udaraca.

Prednosti proizvoda

Trakcija Posebno osmišljen uzorak riblje kosti za izvrsno prianjanje na umjetnoj podlozi.
Amortizacija Međupotplat od pjene EVA za ublažavanje udaraca.
Prozračnost Mrežasti materijal na gornjištu za propuštanje znoja.

Tehničke informacije

Zašto su za padel potrebne posebne tenisice?

Padel se igra na umjetnom terenu s pijeskom. To teren čini vrlo skliskim. Tenisice za padel imaju potplat posebnog oblika tako da igrači svih razina mogu postići potrebno prianjanje. Isto tako daju bočnu stabilnost, potporu stopala i amortizaciju za ublažavanje udaraca.

Kako se igra padel?

Mečevi se igraju u timovima od dva igrača (parovi). Dopuštena su dva servisa i moraju se igrati odozdo, dijagonalno preko igrališta. Dopušten je jedan odskok. Loptica mora odskočiti o pod, a zatim može udariti u bilo koji dio igrališta. Loptica može udariti o zid nakon što odskoči (samo zid, ne metalnu ogradu). Loptica može izaći iz igrališta nakon odskoka i može se vratiti u igru izvan igrališta. Sustav bodovanja isti je kao u tenisu.

Za početnike naši dizajneri imaju nekoliko savjeta:

Uz prikladnu obuću, koristite se lopticama za početnike pri učenju. Mekše su i sporije kako biste bolje kontrolirali udarce. Konačno, uzimanje satova obuke omogućava brže učenje i rješavanje loših navika poput korištenja istim tehnikama kao u igri tenisa ili squasha.

Sastav / savjet

Sastav
Vanjski potplat od
60% Guma - butadienska guma, 40% Etilen vinil acetat
Gornjište od
60% Poliuretan, 40% Poliester
Podstava od
100% Reciklirani poliester

Naše obaveze

Testirajte proizvod Naš centar za istraživanje nalazi se u Španjolskoj i u njemu rade stručnjaci za dizajn i inženjerstvo. Zadaća mu je ustanoviti potrebe korisnika i o tome informirati dizajnerski centar u Francuskoj.

Na terenima za padel ispitujemo prototipe s korisnicima kojima su proizvodi namijenjeni. Izdržljivost proizvoda testirana je u našem dizajnerskom centru. To nam omogućuje usavršavanje proizvoda na osnovu njihove kvalitete.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima