CLICK&COLLECT NARUDŽBE IZ SKLADIŠTA MOGU SE PLATITI PRILIKOM PREUZIMANJA U TRGOVINI. PLAĆANJE JE MOGUĆE SAMO KREDITNOM/DEBITNOM KARTICOM.
Referentni broj : 8385469
Dodaj na moj popis želja
Proizvod je već dodan
OPREMA I DODACI ZA RONJENJE S BOCAMA

USNIK REGULATORA ZA RONJENJE ZA ŽENE I DJECU PLAVI

SUBEA
Decathlon
Osmišljen za manja usta! Izuzetan anatomski usnik razvijen u suradnji s ortodontima za zamjenu usnika regulatora za žene i djecu.

Prednosti proizvoda

Udobnost u ustima Izvrstan anatomski nastavak razvijen u suradnji s ortodontima.
Jednostavno sastavljanje / rastavljanje Prilagođava se svim regulatorima.
Osigurajte obujmicom.

Tehničke informacije

Ventili SUBEA : ekskluzivni anatomski usnik!

Anatomski nastavci ventila osmišljeni su u suradnji s ortodontima kako bi bili udobni u ustima. Ekskluzivni oblik nastavaka olakšava držanje u ustima zahvaljujući krilcima na nepcu, potpori za jezik, različitoj debljini i gustoći materijala (jednostruka ili dvostruka gustoća) te vodeći računa o kutu zatvaranja vilice.

Savjeti o održavanju

Nakon osobito intenzivne sezone ili dugog razdoblja neaktivnosti, TRIBORD preporučuje kontrolu i servis jednom godišnje ili nakon 100 ronjenja, kako bi se zadržalo jamstvo.

Sastav / savjet

Sastav
Podvozje
100% Silikon
Savjeti o zalihama Važno je opremu za ronjenje držati podalje od izvora ozona. Čuvajte opremu na suhom mjestu u zaklonu od topline i direktnog sunčevog svjetla.
Ograničena uporaba: Ronjenje zahtijeva potvrdu ovlaštenog instruktora.

Naše obaveze

Naš tehnički partner:Planet Ocean, ronilački centar s 5 zvjezdica PADI sa sjedištem kod TRIBORDA. Centar cijele godine upotrebljava opremu SUBEA.
Tim instruktora sudjeluje u razvoju naših proizvoda za ronjenje. Oni slijede proces od faze dizajna s našim voditeljima proizvoda, dizajnerima i inženjerima, kroz ispitivanje osnovnih modela do ispitivanja dugotrajnosti nošenja proizvoda, uz pomoć ronioca početnika i instruktora na obuci.
Testirajte proizvod Svi redukcijski ventili za ronjenje SUBEA razvijeni su zahvaljujući ispitivanjima korištenja i praktičnosti statička analiza, dinamika i biomehanika) ostvarenih od strane DAN-a Europe* kao stručnjaka i neovisnog savjetnika.
Jamstvo: 2 Godina

Vaše recenzije

Recenzije naših članova tima