Provjerite uvjete i mogućnosti dostave / Standardna dostava / Preuzimanje u trgovini / Dostave iz trgovine
Chronopost

DOSTAVA U ROKU OD 4 do 12 RADNIH DANA

Svi naši proizvodi dolaze iz inozemstva.
Zbog potencijalnih logističkih poteškoća, moguća su kašnjenja dostave paketa. Ispričavamo se zbog možebitnih neugodnosti.

Uvjeti dostave


Cijena dostave

30 kn*

Rok za dostavu:

4 do 12 radnih dana**

Dani dostave

P U S Č P S N

* Besplatna dostava za narudžbe ukupne vrijednosti iznad 350 kn. Ne vrijedi za proizvode većih dimenzija.
* Za narudžbe čija je ukupna masa jednaka ili veća od 30 kg ili se radi o paketu nestandardnih dimenzija, dostava iznosi 150 kn.

** U slučaju da je roba dostupna u bližem skladištu, ista se dostavlja u roku od 4 do 9 radnih dana nakon obrade narudžbe. ( Za proizvode, dostupne u našem udaljenom skladištu, rok za dostavu je između 8 i 20 dana.)

Dodatne informacije


 • Pošiljke s tarifnom težinom iznad 20 kg ili većih dimenzija preuzima i dostavlja dostavljač do prizemlja zgrade, u kojoj je adresa primatelja. Primatelj se obvezuje pružiti pomoć dostavljaču pri utovaru i istovaru.

 • Imajte na umu da se fitness uređaji ili posebne pošiljke dostupne u bližem skladištu dostavljaju u roku od 6 radnih dana.

 • Decathlon Hrvatska d.o.o. („Decathlon“ ili „Dobavljač“) dostavlja svu naručenu robu korištenjem trećih osoba - dostavljača po vlastitom izboru.

 • Rok dostave robe i početna točka, od koje teče, određen je za svaku vrstu robu pojedinačno pri sklapanju ugovora o kupoprodaji. Kupac prima elektroničku obavijest na adresu elektronske pošte koju je dao, gdje može vidjeti status narudžbe (priprema se, predana je dostavljaču, dostavljena i dr. slično).

 • Dobavljač zadržava pravo određivanja duljeg roka, o čemu će obavijestiti kupca.

 • U slučaj da dobavljač nije odredio rok dostave, rok dostave robe je 30 kalendarskih dana, od datuma, nakon izvršavanja narudžbe na web stranici elektroničke trgovine.

 • U slučaju da dobavljač ne može ispuniti ugovor zato što ne raspolaže s naručenom robom, on je dužan o tome obavijestiti kupca i vratiti plaćeni iznos u roku od 30 kalendarskih dana od datuma, od kojega je dobavljač morao ispuniti obveze prema ugovoru.

 • Kupac je obavezan prilikom primitka paketa pregledati isti, te u slučaju da primjeti oštećenje dužan je do kraja radnog dana obavijestiti korisničku službu.

 • U slučaju da kupac vraća proizvod u zamjenu za povrat novca, plaćeni iznos izvršene dostavne usluge neće biti vraćen.
 • DECATHLON HRVATSKA d.o.o. I NAŠA DOSTAVNA SLUŽBA DPD OBAVIJESTIT ĆE VAS O STATUSU VAŠE NARUDŽBE.


  Putem SMS-a