Chronopost

DOSTAVA U ROKU OD 3 do 9 RADNIH DANA

Svi naši proizvodi dolaze iz inozemstva.
Ukoliko proizvod dolazi s udaljenog skladišta, dostava je u roku od 8 do 20 dana.

Uvjeti dostave
DOSTAVA U ROKU OD 3 DO 9 RADNIH DANA**


standard

Standarne narudžbe

34.99 kn*

Preuzimanje u trgovini: Besplatno

standard

Dostava bicikala i skija

34.99 kn*

Preuzimanje u trgovini: Besplatno

standard

Gabaritne narudžbe

150 kn*

Preuzimanje u trgovini: Besplatno


* Besplatna dostava za narudžbe ukupne vrijednosti iznad 350 kn i vrijedi samo za narudžbe standardnih dimenzija. Najveće dimenzije standardarnih paketa: težina paketa do 30 kg, a kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm. Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm (na najdužoj strani).
* Za narudžbu više bicikala cijena se mijenja ovisno o ukupnoj težini narudžbe.
* Gabaritne narudžbe/paketi su oni čija je ukupna masa jednaka ili veća od 30 kg ili se radi o paketu nestandardnih dimenzija. Narudžbe ukupne težine iznad 199 kg cijena dostave je 300 kn, a za ukupne težine iznad 499 kg cijena dostave je 500 kn.

** U slučaju da je roba dostupna u bližem skladištu, ista se dostavlja u roku od 3 do 9 radnih dana nakon obrade narudžbe. Za proizvode, dostupne u našem udaljenom skladištu, rok za dostavu je između 8 i 20 dana.
** Ukoliko je roba dostupna u vašoj lokalnoj trgovini, možete odabrati dostavu iz trgovine i tada je rok za dostavu od 2 do 4 radna dana.

Dostavu paketa šaljemo preko dostavne službe DPD

Korisnička podrška DPD-a: +385(0)1 3430 600
Ponedjeljak - Petak 07:30 - 17:30

Više informacija

Za jednostavno praćenje dostave paketa preuzmite myDPD mobilnu aplikaciju i sami odlučite gdje i kada ćete preuzeti svoje Decathlon pakete.

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dpdgroup.chatbot.lemny.prod
App Store: https://apps.apple.com/hr/app/mydpd/id1571987104

Dodatne informacije


 • Pošiljke s tarifnom težinom iznad 20 kg ili većih dimenzija preuzima i dostavlja dostavljač do prizemlja zgrade, u kojoj je adresa primatelja. Primatelj se obvezuje pružiti pomoć dostavljaču pri utovaru i istovaru.

 • Imajte na umu da se fitness uređaji ili posebne pošiljke dostupne u bližem skladištu dostavljaju u roku od 6 radnih dana.

 • Decathlon Hrvatska d.o.o. („Decathlon“ ili „Dobavljač“) dostavlja svu naručenu robu korištenjem trećih osoba - dostavljača po vlastitom izboru.

 • Rok dostave robe i početna točka, od koje teče, određen je za svaku vrstu robu pojedinačno pri sklapanju ugovora o kupoprodaji. Kupac prima elektroničku obavijest na adresu elektronske pošte koju je dao, gdje može vidjeti status narudžbe (priprema se, predana je dostavljaču, dostavljena i dr. slično).

 • Dobavljač zadržava pravo određivanja duljeg roka, o čemu će obavijestiti kupca.

 • U slučaj da dobavljač nije odredio rok dostave, rok dostave robe je 30 kalendarskih dana, od datuma, nakon izvršavanja narudžbe na web stranici elektroničke trgovine.

 • U slučaju da dobavljač ne može ispuniti ugovor zato što ne raspolaže s naručenom robom, on je dužan o tome obavijestiti kupca i vratiti plaćeni iznos u roku od 30 kalendarskih dana od datuma, od kojega je dobavljač morao ispuniti obveze prema ugovoru.

 • Kupac je obavezan prilikom primitka paketa pregledati isti, te u slučaju da primjeti oštećenje dužan je do kraja radnog dana obavijestiti korisničku službu.

 • U slučaju da kupac vraća proizvod u zamjenu za povrat novca, plaćeni iznos izvršene dostavne usluge neće biti vraćen.

 • DPD prati načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Više o DPD obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na https://www.dpd.com/hr/hr/zastita-podataka/
 • DECATHLON HRVATSKA d.o.o. I NAŠA DOSTAVNA SLUŽBA DPD OBAVIJESTIT ĆE VAS O STATUSU VAŠE NARUDŽBE.


  Putem SMS-a